Το πανόραμα της Ευρωλίγκας – Περιμένει… δώρο για το πλεονέκτημα έδρας ο ΠΑΟ

Μπορεί το πλεονέκτημα έδρας να μη βρισκόταν και να εξακολουθεί να μη βρίσκεται στα χέρια του, όμως ο Παναθηναϊκός έπρεπε να κερδίσει στο Μιλάνο για να ελπίζει και το έκανε, έστω και με μεγάλη δυσκολία.
Οι πράσινοι έκαναν κακή εμφάνιση, λύγισαν όμως την Αρμάνι και περιμένουν είτε “γκέλα” του Ολυμπιακού, είτε “γκέλα” της Ρεάλ Μαδρίτης για να πάρουν το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs της EuroLeague.
Το σίγουρο είναι πως οι Λιθουανοί θα είναι έκτοι και πλέον ίσως είναι εκείνοι που επιλέξουν αν θα παλέψουν για την τετράδα στο ΟΑΚΑ ή το ΣΕΦ.
Η Μπαρτσελόνα επικράτησε της Χίμκι και την έστειλε απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας στα πλέι οφ, ενώ η Μπασκόνια ηττήθηκε στο γήπεδό της από την ουραγό Αναντολού Εφές και θα παλέψει με την Πρωταθλήτρια Ευρώπης Φενέρμπαχτσε για την πρόκριση στο Final Four του Βελιγραδίου.Με απλά λόγια, ξέρουμε το ζευγάρι 1-8, ξέρουμε κι εκείνο του 2-7, απομένει να μάθουμε το 3-6 και το 4-5.
Αυτό θα συμβεί απόψε, μετά την ολοκλήρωση και του τελευταίου αγώνα της 30ης αγωνιστικής, αυτόν ανάμεσα στην Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπάμπεργκ.

Τα αποτελέσματα της Μ. Πέμπτης
ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Ερυθρός Αστέρας 92-81
Φενέρμπαχτσε – Ουνικάχα Μάλαγα 91-99
Αρμάνι Μιλάνο – Παναθηναϊκός 95-96 (παρ.)
Μπασκόνια – Αναντολού Εφές 79-81
Μπαρτσελόνα – Χίμκι 86-82

Το σημερινό πρόγραμμα
19:00 Ολυμπιακός – Ζαλγκίρις Κάουνας
21:30 Βαλένθια – Μακάμπι Τελ Αβίβ
22:00 Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάμπεργκ

Τα ζευγάρια των πλέι οφ (17/4 – 1/5)
ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Χίμκι
Φενέρμπαχτσε – Μπασκόνια
Ολυμπιακός ή Παναθηναϊκός – Ζαλγκίρις
Ολυμπιακός ή Παναθηναϊκός ή Ρεάλ Μαδρίτης – Ρεάλ Μαδρίτης ή Παναθηναϊκός

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις