Πρωταθλητής Περιφέρειας ο ΝΟΒ-Α στην Ιστιοπλοΐα (photos)

Πρωταθλητής αναδείχθηκε o ΝΟΒ – Α, στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας Τριγώνου Κεντρικής Ελλάδος.

Οι αγώνες που διεξήχθησαν στο Βόλο από 23-25 Μαρτίου 2018 , στέφθηκαν με μεγάλη επιτυχία και διοργανώθηκαν από το ΝΟΒ-Α και την Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας.

Συμμετείχαν 96 αθλητές/τριες στην κατηγορία σκαφών optimist και 44 στην κατηγορία σκαφών laser 4.7, από 8 ναυτικούς ομίλους.

Στην κατηγορία OPTIMIST

Μπένης Μάριος (2η θέση στα αγόρια)

Αποστόλου Κωνσταντής (3η θέση στα αγόρια)

Σίλελη Μάγδα (1η θέση στα κορίτσια)

Παπαδιώτης Ορέστης (1η θέση στα 11χρονα αγόρια)

Συνάζου Χρυσούλα (3η θέση στα 11χρονα κορίτσια)

Στην κατηγορία LASER 4.7

Κουτσουράς Βαγγέλης (3η θέση)

Αντωνοπούλου Βιολέττα (1η θέση)

Κατσακλή Βασιλική (2η θέση)

Κουτσουρά Χρυσάνθη (3η θέση)

Μεγάλη επιτυχία ήταν επίσης και η πρόκριση 5 αθλητών/τριών στην κατηγορία σκαφών Optimistκαι 4 αθλητών/τριών στην κατηγορία σκαφών laser 4.7, στους αγώνες πρόκρισης για την Εθνική Ομάδα της χώρας μας.

Συγκεκριμένα, προκρίθηκαν οι: Μπένης Μάριος, Αποστόλου Κωνσταντής, Σίλελη Μάγδα, Παπαδιώτης Ορέστης και Σπανός Γιώργος ,για την κατηγορία σκαφών Optimist και οι : Αντωνοπούλου Βιολέττα, Κουτσουράς Βαγγέλης, Κατσακλή Βασιλική και Κουτσουρά Χρυσάνθη,  για την κατηγορία σκαφών laser 4.7

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους μικρούς ιστιοπλόους, στους προπονητές Θανάση Πινιάρη, Εύα Μπέλλου, Γιάννη Μπουγιούρη και στους Εφόρους του τμήματος.

Εξάλλου,  στους αγώνες πρόκρισης laser 4.7 που πραγματοποιήθηκαν στον Ναυτικό Όμιλο Κατοίκων Βουλιαγμένης 30/3 – 4/4/18, οι αθλήτριες Αντωνοπούλου Βιολέττα και Κατσακλή Βασιλική, προκρίθηκαν να συμμετάσχουν με τη Εθνική Ομάδα στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στο Ρίο στην Πάτρα, στις 7-14/4/2018.

Ο Πρόεδρος του ΝΟΒ-Α κ. Χαράλαμπος Τσουκαλάς και τα μέλη του Δ.Σ. συγχαίρουν τις αθλήτριες για την διάκρισή τους και τους εύχονται καλή συνέχεια με επιτυχίες, στο πρωτάθλημα.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΟΒ-Α

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις