Με grid girls το Γκραν Πρι του Μονακό (pics)

Μια ιδιαίτερη, αλλά ξεκάθαρη συμφωνία φαίνεται πως πέτυχε ο Πρόεδρος της Λέσχης Αυτοκινήτου του Μονακό, που είναι η διοργανώτρια τοπική αρχή του Γκραν Πρι στο Πριγκηπάτο. Ο Μισέλ Μποέρι έπεισε την Liberty Media να εξαιρέσει το Μονακό από την απαγόρευση των grid girls, έτσι ο πιο διάσημος αγώνας του πρωταθλήματος φαίνεται πως θα διαθέτει κανονικά τα γνωστά όμορφα κορίτσια να κοσμούν με την παρουσία τους τις δραστηριότητες του Γκραν Πρι.

Μάλιστα ο Μποέρι ανέφερε χαρακτηριστικά «Η σχέση με την Liberty Media είναι πολύ καλή γιατί κατανοούν πως το Μονακό δεν είναι το Σπα ή η Μόντσα. Θα έχουμε όπως πάντα έντονη την παρουσία των κοριτσιών στο Γκραν Πρι μόνο που δεν θα κρατούν τις ταμπέλες με τα ονόματα των οδηγών. Είναι όλες τους όμορφες και οι κάμερες θα τις λατρέψουν».

Στην συνέντευξη που παραχώρησε σε τοπική έκδοση ο πρόεδρος της Λέσχης του Μονακό, συμπλήρωσε επίσης πως τα συγκεκριμένα κορίτσια είναι εργαζόμενα και δεν τίθεται θέμα εκμετάλλευσής τους με οποιονδήποτε τρόπο. Αν και η είδηση δεν έχει σχολιαστεί ακόμη από την Liberty Media είναι σχεδόν δεδομένο πως θα πρόκειται για μια και μοναδική εξαίρεση από την απόφαση που ανακοινώθηκε νωρίτερα φέτος, πριν την έναρξη της χρονιάς.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις