Λιβάια: «Θέλω να μείνω στην ΑΕΚ»

Ο Μάρκο Λιβάια έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα παραμονής του στην ΑΕΚ, ενώ τόνισε ότι άπαντες στην ομάδα έχουν συνειδητοποιήσει ότι είναι κοντά στον τίτλο. Τα σημαντικότερα σημεία όσων είπε στην «Ώρα»:

Για το μέλλον του :«Καλύτερα αυτή η συζήτηση να γίνει με τη διοίκηση. Εγώ θέλω να μείνω εδώ».

Για το αν έχουν καταλάβει στην ΑΕΚ το πόσο κοντά είναι στον τίτλο: «Ναι, όλοι το έχουμε συνειδητοποιήσει. Είναι κάτι που νιώσαμε μέσα από τα παιχνίδια. Αυτό που ξέρουμε είναι πως χρειαζόμαστε μόνο τέσσερις βαθμούς στα υπόλοιπα τέσσερα παιχνίδια για να μπορέσουμε να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι για τη συνέχεια, γι΄ αυτά τα τέσσερα παιχνίδια που απομένουν. Εχουμε επίσης έναν ημιτελικό που πρέπει να νικήσουμε για να περάσουμε και να παίξουμε στον τελικό του Κυπέλλου».

Για το αν η ΑΕΚ είναι καλύτερη από τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ: «Νομίζω, ότι αν δούμε τα αποτελέσματα στα μεταξύ μας παιχνίδια, όπως για παράδειγμα τα τέσσερα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό και οι τρεις νίκες που πετύχαμε εις βάρος του, αλλά και τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ, είναι ξεκάθαρο και φαίνεται ποιος είναι ο καλύτερος και ποιος ο χειρότερος».

Για το κλίμα στα αποδυτήρια: «Είναι πάρα πολύ σημαντικό να υπάρχει τέτοια σχέση. Η αλήθεια είναι πως είναι… πρωτοφανές το κλίμα στα αποδυτήρια, έχουμε πολύ καλή σχέση μεταξύ μας, βρισκόμαστε και εκτός προπονήσεων, περνάμε στιγμές με τις οικογένειές μας. Πραγματικά δεν έχει να κάνει η εθνικότητα. Όλοι μας, Έλληνες, ξένοι, είμαστε ένα».

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις