Επανάληψη του περσινού τελικού στην α΄ φάση του Ανεπίσημου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου

Μεγάλο παιχνίδι επιφύλασσε η κλήρωση της α΄ φάσης του Ανεπίσημου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου, διότι το Greco Grill και η Caprice Παπαδοπούλου, οδηγούνται σε πρόωρο τελικό. Πέρσι οι δύο ομάδες βρέθηκαν αντιμέτωπες στον τελικό της διοργάνωσης, όπου μεγάλη νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα της Caprice με 2-0.

Με την κατάκτηση του περσινού Κυπέλλου, η Caprice Παπαδοπούλου έκανε νταμπλ, διότι είχε κερδίσει και το πρωτάθλημα εκείνης της σεζόν. Επίσης, η Κυπελλούχος ομάδα του 2013, Greco Grill (είχε κερδίσει στον τελικό τους Βετεράνους του Θησέα με 2-1), κατάφερε να κατακτήσει το πρωτάθλημα αυτής της σεζόν στο Ανεπίσημο και πλέον κάνει και αυτή όνειρα για … νταμπλ.
Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (16 – 17 Μαΐου) θα διεξαχθεί η πρώτη φάση από τις τέσσερις του Ανεπίσημου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του Olimpico Sport Club. Στο Κύπελλο συμμετέχουν συνολικά 12 ομάδες. Στη β΄ (προημιτελική) φάση θα προχωρήσουν οι νικήτριες ομάδες (4) από τα ζευγάρια που ανέδειξε η κλήρωση της α΄ φάσης, ενώ στα προημιτελικά έχουν περάσει ήδη για πρακτικούς κυρίως λόγους, έπειτα από κλήρωση, άλλες 4 ομάδες. Οι ομάδες αυτές είναι ο Καραλής Γεωργικά Μηχανήματα, ο Καραϊσκάκης, ο Κένταυρος και οι Δικηγόροι Βόλου. Η β΄ φάση θα διεξαχθεί το επόμενο Σαββατοκύριακο (23 – 24 Μαΐου), η γ΄ (ημιτελική) φάση στις 30 Μαΐου και ο μεγάλος τελικός στις 6 Ιουνίου. Σημαντικό είναι να υπενθυμίσουμε ότι όλοι οι αγώνες του Κυπέλλου είναι νοκ – άουτ. Αναλυτικά το πρόγραμμα της α΄ φάσης του Ανεπίσημου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου:

Σάββατο 16/5
16.00 Λάχανα FC – Glassco FC
18.00 Greco Grill – Caprice Παπαδοπούλου
Κυριακή 17/5
11.00 Απόλλων Βόλου – Perfect 103.3
13.00 Σπιτάκι FC – Volos City

Δημήτρης Μπιτολάς

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις