Τραγωδία στον Καναδά: Ξεκληρίστηκε ομάδα εφήβων του χόκεϊ

Τουλάχιστον 14 έφηβοι νεκροί και τρεις τραυματίες που νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση είναι ο τραγικός απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος στον Καναδά.

Οι Ηumboldt Broncos ταξίδευαν σε αυτοκινητόδρομο βόρεια του Τίσντεϊλ στην επαρχία Σασκάτσουαν για ένα παιχνίδι play off με τους Nipawin Hawks, όταν το λεωφορείο τους συγκρούστηκε με φορτηγό το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής, σύμφωνα με το BBC.

Από τους 28 επιβαίνοντες στο λεωφορείο 14 άνθρωποι σκοτώθηκαν -μεταξύ των οποίων και ο οδηγός- ενώ οι υπόλοιποι διακομίστηκαν σε νοσοκομείο.

Τρεις εξ’ αυτών νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Οι παίκτες της ομάδας είναι ηλικίας 16 έως 21 ετών ενώ, μέχρι στιγμής, δεν έχουν δημοσιοποιηθεί οι ταυτότητες των νεκρών.

«Για την ώρα δεν είμαστε σε θέση να επιβεβαιώσουμε την ταυτότητα των θυμάτων και το αν πρόκειται για παίκτες ή προπονητές» ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Αστυνομία το πρωί του Σαββάτου, σύμφωνα με τη nytimes.

«Δεν μπορώ να φανταστώ τι περνούν αυτοί οι γονείς», έγραψε σε ανάρτησή του στο Twitter o πρωθυπουργός του Καναδά, Τζάστιν Τριντό, o οποίος έστειλε τα συλλυπητήριά του, συμπληρώνοντας «είμαι ολόψυχα δίπλα σε όλους τους ανθρώπους που βιώνουν αυτήν την τραγωδία».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις