«Ανάσα από την ανάσα μας»

Κάλεσμα στον κόσμο της Νίκης να αγοράσει κάρτες διαρκείας, δίνοντας οικονομική ανάσα στη διοίκηση του Συλλόγου και βοηθώντας στην αναγέννηση του ποδοσφαιρικού τμήματος, απευθύνουν με κοινή ανακοίνωση οι σύνδεσμοι οπαδών της βολιώτικης ομάδας. Αναλυτικά:

“Το 1922, όταν οι πρόσφυγες, σφαγιάστηκαν και εκδιώχθηκαν απο τον τόπο τους, στην απέναντι πλευρά του Αιγαίου.
Το μόνο που πήραν μαζί τους ήταν τα οστά των προγόνων τους, λίγες κιτρινισμένες φωτογραφίες, μερικές εικόνες, και πολλές ελπίδες.

Εμείς έχουμε την “πολυτέλεια” να έχουμε στη διάθεσή μας πολλά περισσότερα…

“Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα, στο τέλος θα δεις να σου απομένουν ,μια ελιά, ένα αμπέλι κι ένα καράβι. Που σημαίνει: με άλλα τόσα την ξαναφτιάχνεις.”
έγραψε ο Οδυσσέας Ελύτης.

“Εάν αποσυνθέσεις τη Νίκη ,στο τέλος θα δείς να σου απομένουν, μία ιστορία, ένα σύμβολο και ο κόσμος της. Που σημαίνει: με άλλα τόσα την ξαναφτιάχνεις.” γράφουν οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας μας

Η ιστορία μας, σεβαστή σε όλη την οικουμένη, το σύμβολό μας ανόθευτο εδώ και 91 χρόνια, ο κόσμος μας πιστός στη ρήση “Νικάρα στα δύσκολα. Τα εύκολα δεν τα ζήσαμε ποτέ”

Καλούμε όλον τον πιστό μας κόσμο, σαν ελάχιστο φόρο τιμής στον Γολγοθά που ανεβαίνει η διοίκηση του συλλόγου μας,να δείξουμε την αγάπη και την στήριξή μας, με την αγορά καρτών εισόδου, για να πάρει η Νίκη, ανάσα από την ανάσα μας.

Βαδίζουμε ενωμένοι κάτω απο το λάβαρο με την Νίκη του Παιωνίου.

Δεν πεθαίνει ποτέ, αυτό που μπορεί αιώνια να περιμένει

BLUE CLUB ΘΡΑ 3 ”Π. ΝΤΟΚΟΥΖΗΣ”
BLUE ANGELS
Ο.Φ. ΝΙΚΗΣ
BLUE DIAMONDS”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις