Παύλος Δημητρίου: «Με τη σφραγίδα του Αχιλλέα Μπέου»

Ο προπονητής του Απόλλωνα Παραλιμνίου, Παύλος Δημητρίου μίλησε στο liganews.gr για τους αγώνες μπαράζ αναλύοντας τον κάθε αντίπαλο ξεχωριστά.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος:

«Από την πρώτη στιγμή μπήκαμε μπροστά και οδηγούσαμε την κούρσα. Μόνο μία αγωνιστική μας πέρασε η Καβάλα. Το δύσκολο για εμάς ήταν να κρατηθούμε πρώτοι. Όταν είσαι εκεί όλοι προσπαθούν να παίξουν καλύτερα από σένα και να βρουν τρόπο να σε ρίξουν. Εμείς μέσα από την απόδοσή μας και τη σταθερή διάρκεια που είχαμε ως ομάδα καταφέραμε να κόψουμε πρώτη το νήμα στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος».

Για τους αγώνες μπαράζ:

«Δύσκολη κατάσταση με βαριά ονόματα όπως ο Ηρακλής που δε θα έπρεπε να συμμετέχει καν εδώ, αφού δεν του αρμόζει να βρίσκεται σ΄ αυτές τις κατηγορίες. Και ο Βόλος είναι μια καλή ομάδα και πιστεύω οι δυο τους έχουν τον πρώτο λόγο για την ομάδα. Εμείς ως ομάδα αν μας δοθεί η ευκαιρία θα το κυνηγήσουμε για να κάνουμε την έκπληξη. Πάντως σ΄ αυτά τα παιχνίδια ρόλο παίζει και η ψυχολογία, αλλά και το κατά πόσο είσαι έτοιμος να ανταποκριθείς».

Για τον Ηρακλή:

«Ο Ηρακλής έχει μεγάλη ιστορία, φανέλα, κόσμο, βαρύ όνομα και με τη δυναμική που έχει και τους παίκτες θα καταφέρει να βρίσκεται σε μία από τις πρώτες δυο θέσεις που δίνουν το εισιτήριο για την άνοδο στη Football League».

Για τον ΝΠΣ Βόλο:

«Εξαιρετική ομάδα επιθετικά. Έχει έμπειρους παίκτες (Αργεντίνους) που απ΄ ότι είδαμε μπορεί να κάνουν μεγάλα πράγματα. Βέβαια, ρόλο σ΄ όλη την προσπάθεια που κάνει φέτος η ομάδα παίζει ρόλο και η παρουσία του Αχιλλέα Μπέου. Ένας άνθρωπος που είναι χρόνια στον χώρο, γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις και αν μπορέσει ο Βόλος να πάρει την άνοδο θα έχει τη δική του σφραγίδα».

Για τον Τηλυκράτη Λευκάδας:

«Ο Ανδρέας που είναι γιος του φίλου μου του Γιώργου όπου έχει πάει έχει δείξει πολύ καλά δείγματα γραφής και δουλειάς. Αυτό φαίνεται και στον Τηλυκράτη αυτά τα δυο χρόνια που είναι στον σύλλογο. Εμείς μαζί με τον Τηλυκράτη θα προσπαθήσουμε να φανούμε ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε ότι μπορούμε».

Για τη νέα σεζόν και αν θα βρίσκεσαι και πάλι στον Απόλλωνα:

«Ετσι φαίνεται. Δεν θα παίξει νομίζω ρόλο το πώς θα πάει η ομάδα στα μπαράζ».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις