Με στόχο την πρόκριση ο ΑΟ Σελλάνων κόντρα στη Νίκη Βόλου

Με τον «αέρα» της ανανέωσης του ραντεβού του με τη Γ’ Εθνική αλλά και ως πρεσβευτής του Καρδιτσιώτικου ποδοσφαίρου, φέροντας τον τίτλο του κυπελλούχου ΕΠΣΚ θα αγωνιστεί κόντρα στη Νίκη Βόλου ο ΑΟ Σελλάνων.

Η 1η αγωνιστική του κυπέλλου Ερασιτεχνών λαμβάνει χώρα αύριο (11/4) Τετάρτη στο Προάστιο, με την ομάδα του Γιάννη Μπουρνάκα να φιλοδοξεί από την έδρα της να δώσει συνέχεια στην παρουσία της στο θεσμό και να ανταποκριθεί ταυτόχρονα στις απαιτήσεις ενός ακόμη θεσμού.

Το νοκ-άουτ ματς κόντρα στους Βολιώτες που τερμάτισαν στη 2η θέση του πρωταθλήματος και ανακηρύχθηκαν κυπελλούχοι ΕΠΣ Θεσσαλίας, δεν έχει την ίδια πίεση που είχαν τα προηγούμενα, αλλά δεν κρατά και αδιάφορο τον ΑΟ Σελλάνων που θέλει να διατηρήσει την καλή του εικόνα στη φετινή σεζόν και να διεκδικήσει την πρόκριση στον τελικό 4ου ομίλου, όπου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας, τον νικητή που θα προκύψει από τη διασταύρωση των αναμετρήσεων Οικονόμος Τσαριτσάνης- Α.Ο. Καλοποδίου και Αστέρας Ιτέας-Διγενής Νεοχωρίου.

Ο δρόμος για διάκριση στο θεσμό είναι ορθάνοιχτος για την ομάδα του Προαστίου, έστω και αν δεν ήταν ο κύριος στόχος στη σεζόν και από τη στιγμή που ο αυριανός νικητής προκρίνεται απευθείας στον τελικό (3η αγωνιστική), το δέλεαρ για πρόκριση στα προημιτελικά (4η αγωνιστική) της διοργάνωσης είναι υπαρκτό.

Βέβαια, το έργο απέναντι στη Νίκη Βόλου μόνο εύκολο δεν είναι, ομάδα που φέτος επικράτησε και στις δύο μεταξύ τους αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα και διαθέτει ένα ποιοτικό ρόστερ. Απόρροια αυτού, η κατάληψη της 2ης θέσης, πίσω μόνο από τον ΝΠΣ Βόλος, τον οποίο κέρδισε στον τελικό του κυπέλλου, ενώ η αναφορά στη διαδρομή και την ιστορία των Νικαιωτών είναι περιττή.

Στον ΑΟ Σελλάνων γνωρίζουν ότι από τη στιγμή που η κληρωτίδα τους έφερε να παίξουν εντός έδρας, ο στόχος είναι να αγωνιστούν επάξια  για το κοινό τους και να εξαντλήσουν τα περιθώρια ώστε η σεζόν τους να επεκταθεί και να πάει όσο πιο μακριά γίνεται.

Στα ματς με τη Νίκη, μπορεί οι ήττες να μην έφεραν βαθμούς αλλά σίγουρα, οι Προαστιώτες έδειξαν εξαιρετικά στοιχεία και θα μπορούσαν κάλλιστα να αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα βάσει εμφάνισης. Άλλωστε, το αυριανό είναι ένα εντελώς διαφορετικό ματς που τα πάντα κρίνονται σε ένα και μοναδικό παιχνίδι.

Στα αγωνιστικά, η ομάδα επιστρέφει σήμερα (10/4) στις προπονήσεις όπου θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της, δίχως να έχει αγωνιστικά προβλήματα.

Ο αγώνας ορίστηκε για τις 16:00 στο γήπεδο του Προαστίου, όπου διαιτητής ορίστηκε ο Χρήστος Μανουράς της ΕΠΣ Τρικάλων, με βοηθούς τους Παναγιώτη Παπαγεωργόπουλο και Χρήστο Μπάλλα από την ίδια Ένωση.

Πηγή: karditsasportiva.gr

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις