Τσάμπιονς Λιγκ: “Σφραγίζει” την πρόκριση στους “4” η Μπαρτσελόνα

Το ζευγάρι Μπαρτσελόνα-Ρόμα για τα προημιτελικά του Champions League είχε μεγάλο φαβορί και τα πράγματα έγιναν πιο ξεκάθαρα μετά τον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων στο «Καμπ Νου».
Οι «μπλαουγκράνα» έφτασαν στη νίκη με σκορ 4-1, έστω κι αν χρειάστηκαν δύο αυτογκόλ των Ντε Ρόσι-Μανωλά και ουσιαστικά χρειάζονται απλώς να διαχειριστούν σωστά το αποτέλεσμα στη ρεβάνς του «Ολίμπικο», η οποία θα διεξαχθεί απόψε στις 21.45, προκειμένου να βρεθούν στα ημιτελικά για ενδέκατη φορά στην ιστορία τους. Από την άλλη, οι «τζιαλορόσι» ξέρουν ότι θέλουν πλέον ένα θαύμα για να φτάσουν στην ανατροπή και την πρόκριση στην τετράδα για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 1983-84.

Η Μπαρτσελόνα προέρχεται από νίκη 3-1 επί της Λεγανές, που την έφερε στο +11 από την δεύτερη Ατλέτικο Μαδρίτης, επτά στροφές πριν το φινάλε στη Λα Λίγκα, ενώ η Ρόμα ηττήθηκε 2-0 από τη Φιορεντίνα και είδε τη Λάτσιο να την «πιάνει» στην τρίτη θέση της βαθμολογίας της Σέριε Α.

Αγωνιστικά, οι γηπεδούχοι θα στερηθούν των υπηρεσιών του Κάρσντορπ και του Περότι, που είναι τραυματίες, ενώ ερωτηματικό υπάρχει με τη συμμετοχή του Ουντέρ. Στο όριο καρτών είναι ο Μανωλάς. Για τους φιλοξενούμενους, εκτός μάχης είναι ο τραυματίας Ντιν και ο Κουτίνιο που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, ενώ στο όριο καρτών βρίσκεται ο Ρομπέρτο. Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Γάλλος Κλεμέν Τουρπίν.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις