Καρράς: «Προς πώληση το κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά»

Την αντίθεσή του στην πρόθεση πώλησης του Ολυμπιακού κωπηλατοδρόμιου του Σχοινιά εξέφρασε ο πρόεδρος της ΕΚΟΦΝΣ Γιάννης Καρράς, με δηλώσεις του στο σύντομο χαιρετισμό του στο επίσημο έντυπο του 84ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος, του οποίου η πρώτη φάση διεξάγεται από τις 12 έως τις 15 Απριλίου.

O πρόεδρος της κωπηλατικής Ομοσπονδίας, Γιάννης Καρράς, αναφέρει: «Η κωπηλατική ομοσπονδία έχει καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την άψογη διεξαγωγή του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος στο χώρο που διεξήχθησαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες, αλλά που σήμερα αντί χώρος αναψυχής και αθλητισμού βρίσκεται προς πώληση, όπως και άλλες Ολυμπιακές εγκαταστάσεις. Βέβαια, μέχρι να βρεθεί ο αγοραστής διατίθεται αδαπάνως προς χρήση στις αθλητικές ομοσπονδίες.

Κάθε αγώνας, ιδιαιτέρα τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα, είναι μία γιορτή του αθλητισμού, μία γιορτή της Κωπηλασίας, είναι η ευκαιρία που δίνεται σε κάθε κωπηλάτη/τρια να δείξει το αποτέλεσμα των προσπαθειών του και πάντα αναλογικά με το μέγεθος αυτών. Η τιμή ανήκει σε όλους τους συμμετέχοντες η δόξα όμως στους νικητές.
Πίσω όμως από κάθε αθλητή υπάρχει ο προπονητής του που προσπαθεί μαζί του για το καλύτερο, η διοίκηση του σωματείου του που δουλεύει εθελοντικά για να στρέψει τη νεολαία της χώρας μας στον αθλητισμό και φυσικά οι γονείς που θέλουν δεν θέλουν, μπορούν δεν μπορούν, είναι οι χορηγοί των παιδιών τους.

Η χρονιά αυτή είναι ιδιαίτερη καθώς τον Οκτώβριο θα διεξαχθούν στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής οι 3οι Ολυμπιακοί Αγώνες Νέων όπου το άθλημα μας θα συμμετέχει στο 1Χ εφήβων και τη 2- Νεανίδων (μέγιστος αριθμός πληρωμάτων), προσπαθώντας να διατηρήσει τη παράδοση που το θέλει να κατακτά μετάλλια σ? αυτή τη διοργάνωση. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες στο 84ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και πολλές διεθνείς επιτυχίες στο άθλημα μας».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις