“Ο ΝΠΣ Βόλος θα συμμετάσχει στα πλέι οφ ανόδου στη Football League”

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΝΠΣ Βόλος, με την οποία γνωστοποιεί στους φιλάθλους, πως η ομάδα θα συμμετάσχει κανονικά στα πλέι οφ για την άνοδο στη Φούτμπολ Λιγκ, καθώς δεν υφίσταται καμία ένσταση εις βάρος του συλλόγου, όπως αναφέρεται σχετικά. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σεβόμενοι τα μέλη της ομάδας μας και τους αγνούς Βολιώτες φιλάθλους, τους ενημερώνουμε ότι δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας και ότι ο Volos NFC θα συμμετάσχει κανονικά στους αγώνες πλέι οφ για την άνοδο στη Football League.

Τα όσα λέγονται, ακούγονται και γράφονται τις τελευταίες ημέρες και ώρες, έχουν ως μοναδικό σκοπό την παραπληροφόρηση των φίλων της ομάδας μας, αφού δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Ενημερώνουμε λοιπόν όχι μόνο τα μέλη μας και τους Βολιώτες φιλάθλους, αλλά και όλους εκείνους που επιδιώκουν με ψέματα και κατασκευασμένα δημοσιεύματα να προκαλέσουν πρόβλημα στην ομάδα μας, ότι δεν υφίσταται καμία ένσταση εις βάρος του Volos NFC και ως εκ τούτου η ομάδα μας θα αγωνιστεί στα πλέι οφ ανόδου σε επαγγελματική κατηγορία.

Και για όσους εξακολουθούν να δίνουν ψεύτικες ελπίδες στους Βολιώτες φιλάθλους, μόνο και μόνο για να καλύψουν την ανυπαρξία τους και την αποτυχία τους, τους προσκαλούμε στους αγώνες των πλέι οφ, εκεί όπου ο Volos NFC θα επιδιώξει να κρατήσει ψηλά το όνομα του Βόλου στο Ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις