Δεύτερη ήττα για Γ.Σ. Αλμυρού, 1-2 από την Πύδνα

Δεν τα κατάφερε σήμερα ο Γ.Σ. Αλμυρού, αφού ηττήθηκε 2-1 στην έδρα του από την Πύδνα Κίτρους, για την 2η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική. Οι Αλμυριώτες μετά το νέο «στραβοπάτημα» παρέμεινε καθηλωμένος χωρίς βαθμό στην τελευταία θέση της…

…βαθμολογίας στον 6ο όμιλο. Στο άλλο ματς που έγινε στον Αμπελώνα, ο τοπικός Αμπελωνιακός έμεινε στο 0-0 με τον Ατρόμητο Παλαμά και πλέον την κούρσα οδηγεί η Πύδνα με 6 βαθμούς στο ενεργητικό της.
Το πρώτο ημίχρονο στο στάδιο Αλμυρού «Αθανάσιος Ραγάζος» ολοκληρώθηκε δίχως γκολ. Το σκορ άνοιξε στο 73ο λεπτό, με τον Αλέκο Αραπίτσα να σκοράρει με κεφαλιά και να βάζει… φωτιά στην κατάμεστη εξέδρα. Ωστόσο, οι πανηγυρισμοί των γηπεδούχων διήρκησαν μόλις δύο λεπτά. Στο 75′ ο Σαββίδης επιχείρησε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Κυπαρίσσης με κεφαλιά ισοφάρισε 1-1. Στο 81ο λεπτό έγινε το 1-2, σκορ που έμελλε να είναι το τελικό. Σκόρερ της Πύδνας ήταν ο Ευαγγελόπουλος, ο οποίος σούταρε εκτός περιοχής και νίκησε τον Πλακαρό, που δεν υπολόγισε σωστά και είδε τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυά του.
Διαιτητής ήταν ο Μπλούνας (Δόσκορης-Καραγιάννης) από την ΕΠΣ Φθιώτιδας, ο οποίος παρατήρησε με κίτρινες κάρτες τους Σαμανίδη (17′), Αποστολίδη (65′), Θαμνόπουλο (70′) και Πλαβό (85′).
Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Πλακαρός, Ακριβούσης, Τσιάτσιος, Γρούνας (83′ Ν. Βούλγαρης), Κυριάκος, Πλαβός, Κρανάς (67′ Αραπίτσας), Ράπτης, Π. Βούλγαρης, Αναστασίου, Χειλάς (79′ Αντζούρης).
ΠΥΔΝΑ: Ίτσιος, Θαμνόπουλος, Σαμανίδης, Κολαξίδης, Κωτσιόπουλος, Τσιόμης, Σαββίδης, Αποστολίδης (89′ Δασκαλόπουλος), Κυπαρίσσης, Κόιτς (55′ Ευαγγελόπουλος), Χρυσόπουλος (77′ Παπαστεργίου).

Η βαθμολογία
(σε 2 αγώνες)
1. Πύδνα 4-2 6
2. Ατρόμητος 2-0 4
3. Αμπελωνιακός 1-2 1
4. Γ.Σ. Αλμυρού 1-4 0

Η επόμενη αγωνιστική
(Κυριακή 17/5)
Πύδνα-Ατρόμητος
Γ.Σ. Αλμυρού-Αμπελωνιακός

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις