Η νέα Διοικούσα Επιτροπή του μπάσκετ της Νίκης

Κάλεσμα στον κόσμο να σταθεί δίπλα στην προσπάθεια αναγέννησης της ομάδας μπάσκετ της Νίκης απεύθυνε μέσω της πρώτης της ανακοίνωσης η νέα Διοικούσα Επιτροπή καλαθοσφαίριστης του Συλλόγου. Στόχος της Επιτροπής είναι η ομάδα να στηριχθεί σε μία ευρεία λαϊκή βάση μέσω της ίδρυσης “Λέσχης  Φίλων” ενώ παράλληλα ανακοινώθηκαν οι πρώτες ενέργειες ώστε η νέα προσπάθεια να χτιστεί σε σωστές βάσεις. Αναλυτικά: 

“Το τμήμα καλαθοσφαίρισης της Νίκης αποτελεί το καμάρι του Νικιώτη και όλης της Μαγνησίας.Για πολλά χρόνια ήταν εκπρόσωπος του επαρχιακού μπάσκετ στα εθνικά πρωταθλήματα. Αποτελεί το πρώτο σωματείο της Κεντρικής Ελλάδος που συμμετείχε στην Α1 κατηγορία μπάσκετ (1972). Η παρουσία του συνεχής στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Παίδων και Εφήβων, με μετάλλια και διακρίσεις.

Πλέον, αλλάζουμε σελίδα. Μπροστάρηδες μπαίνουν άνθρωποι νέοι, με όρεξη και την αγάπη τους για την ομάδα να προέχει. Ήδη έχουν γίνει οι πρώτες σκέψεις και οργανώνονται οι πρώτες ενέργειες για την αναγέννηση του τμήματος. Συγκεκριμένα, προωθούμε τη συγκρότηση ιατρείου, που θα παρακολουθεί αφιλοκερδώς τους αθλητές μας, με συνεχείς εξετάσεις και τεστ στο ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου.

Παράλληλα, πολύ σύντομα θα διοργανωθεί δωρεάν καμπ, με έξοδα του συλλόγου για τη μπασκετική νεολαία της πόλης μας. Βρισκόμαστε σε συζητήσεις με την ΚΑΕ ΑΕΚ για ενδεχόμενη συνεργασία , σε επίπεδο υποδομών, που είναι και η άμεση προτεραιότητα μας, καθώς και πρόσληψη διατροφολόγου που θα μεριμνεί και θα συμβουλεύει όλους τους αθλητές του τμήματος. Τέλος, σύντομα θα υπάρξει και νέο σάιτ, αποκλειστικά για το τμήμα μπάσκετ της ομάδας μας, με νέα, συνεντεύξεις και αναλύσεις για όλο το μπασκετικό μας κοινό.

Η καινούρια αυτή προσπάθεια θέλει κι εσένα ως στήριγμα. Με την ίδρυση της «Λέσχης Φίλων», καλείσαι κι εσύ να συνδράμεις στην αναγέννηση της ομάδας μπάσκετ, δημιουργώντας μία νέα λαϊκή βάση, που ταιριάζει απόλυτα στην ιδιοσυγκρασία μας και στον τρόπο σκέψης μας. Στόχος των ανθρώπων αυτών, είναι, να συσπειρώσουν τον λαό της Νίκης και όλοι μαζί, να φτάσουμε την ομάδα και πάλι στα ψηλά, εκεί που ανήκει. Βάλε κι εσύ ένα καλάθι στον αγώνα για την επιστροφή μας!

Αναλυτικά, η νέα Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου:

Πρόεδρος: Μπάμπης Τουτουντζόγλου

Υπεύθυνος Ακαδημιών: Χρήστος Αθανασιάδης

Υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων: Κώστας Κυλεριώτης

Γραφείο τύπου: Κώστας Καραγεωργόπουλος

Μέλη: Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, Χρήστος Καζιλάρης, Μιχάλης Τσιντσίνης, Βαλάντης Γεωργατζής, Γιώργος Λιάγκος, Γιώργος Καζακίδης, Δημήτρης Μπάλλας”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις