Α. Μεταφτσής: Ευκαιρία όλων μας να δώσουμε τις απαντήσεις μας

Στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βόλος 98.6» και στην εκπομπή «classicο» φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, Αλέκος Μεταφτσής, με αφορμή την έναρξη των πλέι οφ της Α1 ΕΣΚΑΘ, όπου οι «ερυθρόλευκοι» το Σάββατο ξεκινούν την προσπάθειά τους για την άνοδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία. Το πρώτο παιχνίδι είναι με την Καλαμπάκα στο κλειστό του ΕΑΚ και θα αρχίσει στις 20.00. Ο Αλέκος Μεταφτσής ζήτησε την στήριξη του κόσμου στους εντός έδρας αγώνες, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση του Σαββάτου, ενώ αναφέρθηκε και στη γυναικεία ομάδα του συλλόγου, η οποία κάνει προσπάθεια για να διατηρηθεί στην Α1 Εθνική κατηγορία. Μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής μπάσκετ του Ολυμπιακού τόνισε:

«Ξεκινάμε την προσπάθεια μας στα πλέι οφ της Α1 ΕΣΚΑΘ το προσεχές Σάββατο 14 Απριλίου στις 8 το βράδυ με αντίπαλο την ομάδα της Καλαμπάκας στο κλειστό του ΕΑΚ. Περιμένουμε τον κόσμο του Ολυμπιακού, περιμένουμε όλους τους Βολιώτες φιλάθλους που αγαπούν το μπάσκετ να δώσουν το παρών στο παιχνίδι. Θέλουμε όλοι να ανταποκριθούν στην πρόσκληση μας. Οι παίκτες μας έχουν περισσότερο ανάγκη τον κόσμο, καθώς όλη τη χρονιά παίζουν χωρίς την παρουσία φιλάθλων στις κερκίδες. Είναι ευκαιρία όλων μας να δώσουμε τις απαντήσεις μας. Για το ποια είναι η δυναμική αυτού του συλλόγου, δεν χρειάζεται να το πω εγώ. Ο Ολυμπιακός έχει τεράστια, πρέπει όμως να το δείχνουμε και στην πράξη.
Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός ανήκει σε μεγαλύτερη κατηγόρια και δεν θα πρέπει φέτος να χαθεί η ευκαιρία. Τώρα που υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι, οι οποίοι μπορούν να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια. Επαναλαμβάνω, θέλουμε τη στήριξη του κόσμου αλλά και των παραγόντων που παίζουν σημαντικό ρόλο στο άθλημα».

Ο Αλέκος Μεταφτσής μίλησε και την γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού, η οποία δίνει τον δικό της αγώνα για την παραμονή στην Α1 Εθνική κατηγορία των γυναικών:
«Έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση στο βαθμολογικό πίνακα της Α1 εθνικής κατηγορίας των γυναικών, δύο αγωνιστικές πριν τη λήξη της κανονικής περιόδου, θα πρέπει να κερδίσουμε το παιχνίδι της προσεχούς αγωνιστικής με τον Αθηναϊκό στο Βόλο, ούτως ώστε στα play out να αντιμετωπίσουμε τις Εσπερίδες τις οποίες έχουμε νικήσει στο Βόλο και έχουμε χάσει εκτός έδρας. Θα έχουν, δηλαδή, οι δύο ομάδες από μία νίκη στη σειρά των play out. Θέλουμε τις Εσπερίδες για αντίπαλο στα play out, γιατί έχουμε χάσει από τον Πρωτέα Βούλας στο Βόλο και θα παίξουμε τελευταία αγωνιστική εκτός έδρας με τη συγκεκριμένη ομάδα. Έτσι, λοιπόν, το παιχνίδι με τον Αθηναϊκό Την Κυριακή 22 Απριλίου στο ΕΑΚ, θα είναι ένας… τελικός πριν τα play out».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις