“Οι δύο μεγαλύτερες ομάδες της Μαγνησίας θα δώσουν χαρά στους χιλιάδες φιλάθλους τους”

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης για το φιλικό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου, το οποίο θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή 15/4 στο Πανθεσσαλικό στάδιο. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Η Δ.Ε. Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ενημερώνει για την φιλική αναμέτρηση φιλανθρωπικού χαρακτήρα που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15 Απριλίου 2018 στις 16:00 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου μεταξύ της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ και του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ.

Οι δύο μεγαλύτερες ομάδες της Μαγνησίας αποφάσισαν να δώσουν χαρά στους χιλιάδες φιλάθλους τους προσφέροντας πλούσιο ποδοσφαιρικό θέαμα τόσο με τις αντρικές τους ομάδες όσο και νωρίτερα με τους μικρούς αθλητές των ακαδημιών ποδοσφαίρου όπως γινόταν επι σειρά ετών στο παρελθόν πριν απο κάθε τοπικό ντέρμπι.

Η διαχρονική συμμετοχή των δύο ομάδων στον κοινωνικό και αθλητικό ιστό της πόλης ήταν, είναι, και θα είναι για πάντα αδιαπραγμάτευτη. Το μέγεθος των ομάδων η ιστορία και συνολικά ο φίλαθλος κόσμος της Μαγνησίας θα αποβάλλει αργά ή γρήγορα το ήδη απαξιωμένο απο όλους “ξένο σώμα” στην πόλη και οσο πιο γρήγορα το αντιληφθούν κάποιοι τόσο το καλύτερο γι’ αυτούς.

Καλούμε τους φίλους της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ 1924 να δώσουν βροντερό παρών στις κερκίδες του Πανθεσσαλικού Σταδίου όπως άλλωστε κάνουν πάντα για να στηρίξουμε οικονομικά το Γηροκομείο Βόλου.

Η είσοδος των φίλων της Νίκης Βόλου θα γίνει από την Α’ πεζογέφυρα και οι φίλαθλοι μας θα καθίσουν στο νότιο πέταλο (προς την Νέα Ιωνία)και μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους από τα σημεία προπώλησης ή από το εκδοτήριο της πρώτης πεζογέφυρας που θα λειτουργήσει για τις ανάγκες του αγώνα.

Η είσοδος των φίλων του Ολυμπιακού Βόλου θα γίνει από την Γ’ πεζογέφυρα και οι φίλαθλοι του θα καθίσουν στο βόρειο πέταλο (προς τον Περιφερειακό) όπου θα υπάρχει και εκδοτήριο για την προμήθεια εισιτηρίων.

Η Β’ πεζογέφυρα θα παραμείνει κλειστή ενώ στις θέσεις των VIP θα καθίσουν μόνο τα παιδιά των ακαδημιών με τις στολές τους.

Η τιμή εισόδου των φιλάθλων ορίστηκε στα 5€ (μέρος των εσόδων θα δοθεί στο Γηροκομείο Βόλου).

Τα σημεία προπώλησης και διάθεσης εισιτηρίων από την Πέμπτη 12 /4/2018 το πρωί έως και το μεσημέρι της Κυριακής 15/4/2018 και ώρα 13:00 είναι τα παρακάτω:

  • Όμιλος Φιλάθλων Νίκης Βόλου οδός Μαιάνδρου απέναντι απο το γηπέδο Παντελής Μαγουλάς -Νέα Ιωνία
  • Πρακτορείο ΟΠΑΠ Μαντζανά Στράτου οδός Μαιάνδρου απέναντι απο το γηπέδο Παντελής Μαγουλάς -Νέα Ιωνία
  • Πρακτορείο ΟΠΑΠ Μαντζανά Στράτου Νο 2 οδός Βενιζέλού 91- Νέα Ιωνία

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 1924 – ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις