“Το Σάββατο κοκκινίζουμε το κλειστό του ΕΑΚ”

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 καλώντας τους φιλάθλους του συλλόγου να δώσουν δυναμικό «παρών» στο παιχνίδι που δίνει η ανδρική ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού με την Καλαμπάκα, το προσεχές Σάββατο 14/4, για τα πλέι οφ της Α1 ΕΣΚΑΘ. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ακόμη ένα μέλος της οικογένειας του Α.Σ.  Ολυμπιακός Βόλου 1937 ετοιμάζεται να προσφέρει χαρά και υπερηφάνεια στους χιλιάδες φιλάθλους του Συλλόγου μας, με τους επικείμενους αγώνες του για άνοδο στις Εθνικές Κατηγορίες.

Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 καλεί όλο τον φίλαθλο κόσμο του μεγάλου και ιστορικού Συλλόγου μας , να δώσει το Σάββατο 14 Απριλίου 2018, στις 20:00, δυναμικό παρών στο Κλειστό Γυμναστήριο του Εθνικού Σταδίου Βόλου και να στηρίξει την Ανδρική ομάδα καλαθοσφαίρισης στο σημαντικό αγώνα που δίνει, με τον Α.Ο. Καλαμπάκας, στο πλαίσιο της 1ης Αγωνιστικής των Play off της Ε.Σ.Κ.ΑΘ. για την άνοδο στη Γ΄ Εθνική.

Οι αθλητές της ομάδας καλαθοσφαίρισης δίνουν ένα μεγάλο αγώνα για το Σύλλογό μας και η παρουσία όλων μας είναι επιβεβλημένη, καθώς ο  Ολυμπιακός Βόλου είναι ΕΝΑΣ και ΕΝΙΑΙΟΣ κι ο καθένας από εμάς οφείλει να στηρίζει όλα τα τμήματά του.

Αυτό το Σάββατο κοκκινίζουμε το Κλειστό Γυμναστήριο του ΕΑΚ, στηρίζουμε τους αθλητές μας και δείχνουμε σε όλους ότι ο Ολυμπιακός Βόλου είναι μία οικογένεια, πρωτοπόρος και δυνατός σε όλα τα αθλήματα!».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις