Σκληρή απάντηση του ΝΠΣ Βόλος στη Νίκη

Ανακοίνωση-απάντηση στη διοικούσα επιτροπή της Νίκης Βόλου εξέδωσε ο ΝΠΣ Βόλος, στην οποία αναφέρονται τα εξής:

«Προς ανύπαρκτους παράγοντες της Νίκης Βόλου. Καταρχάς, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ήταν τιμή μας που ο Volos NFC συμμετείχε σε έναν φιλικό αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα με αντίπαλο το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Το αν ο Δήμος Βόλου φιλοξένησε την Εθνική ομάδα, είναι κάτι που πρέπει να απευθυνθείτε στο Δήμο Βόλου ώστε να ενημερωθείτε γιατί το έκανε, εάν το έκανε. Επιπλέον επειδή είστε γεννημένοι για να παραπληροφορείτε τον κόσμο, καλό θα ήταν πριν μιλάτε για το συγκεκριμένο θέμα να διαβάζετε τις ανακοινώσεις του Ορφανοτροφείου.

Όσο για την προτροπή σας να βάλουμε κανένα ευρώ, πραγματικά μας κάνατε να γελάμε. Το ποιος πληρώνει σε αυτή την πόλη το γνωρίζει και ο τελευταίος Βολιώτης. Άλλωστε είναι κάτι που φαίνεται τόσο από την πορεία της ομάδας μας όσο και από την οργάνωσή της.

Σε ότι αφορά τέλος την επιλογή μας να λειτουργούμε μόνο με μέλη, είναι κάτι που δεν μπορείτε να αντιληφθείτε, γιατί πολύ απλά είστε παράγοντες της πλάκας. Και είναι βέβαιο ότι και να σας το εξηγήσουμε πάλι δεν θα το καταλάβετε.

Υ.Γ.1: Το χρόνο που σπαταλάτε στις δικαστικές αίθουσες για να καλύψετε την ανυπαρξία σας, θα ήταν προτιμότερο να τον εκμεταλλευόσασταν ώστε να φτιάξετε μία ομάδα που δεν θα τερμάτιζε 17 βαθμούς από τον πρωταθλητή Volos NFC. Επίσης καλό θα είναι να σταματήσετε να κοροϊδεύετε τους φιλάθλους της Νίκης Βόλου, όποιοι σας έχει απομείνει.

Υ.Γ.2: Αλήθεια με τις καταγγελίες του ποδοσφαιριστή του Ρήγα Φεραίου, Γεωργαντζή, τι έγινε; Που βρίσκετε η υπόθεση για να μάθουμε και εμείς;

Υ.Γ.3: Στο φιλικό παιχνίδι με τους άστεγους πόσα λεφτά μαζέψατε και πού τα δώσατε;

Υ.Γ.4: Στο φιλικό της ερχόμενη Κυριακής με τον Ολυμπιακό Βόλου που είναι και αυτός για φιλανθρωπικό σκοπό, θα ανακοινώστε τον αριθμό των εισιτηρίων που θα κόψετε, τα χρήματα που θα εισπράξατε αλλά κυρίως το ποσό που θα διαθέσετε στο Γηροκομείο;

Υ.Γ.5: Στα γραφεία της ομάδας σας επανασυνδέσατε το ρεύμα ή είστε ακόμα με τα κεράκια; Γιατί το νερό είναι ακόμα κομμένο

Υ.Γ.6: Μία από τις σκέψη μας είναι την ερχόμενη Κυριακή να διοργανώσουμε φιλικό φιλανθρωπικού χαρακτήρα και όλα τα έσοδα να διατεθούν στο σύλλογο σας γιατί πραγματικά είστε για λύπηση.

Υ.Γ.7: Θα μπορούσαμε να γράψουμε 107 υστερόγραφα, αλλά επειδή είστε αστείοι δεν θα το συνεχίσουμε.

Σε κάθε περίπτωση σας ευχόμαστε καλά ταξίδια του χρόνου στα χωριά ανά την Ελλάδα και φροντίστε να διανυκτερεύετε στους εκτός έδρας αγώνες γιατί τα ταξίδια θα είναι μακρινά.

VOLOS NFC – ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΜΙΑ ΠΟΛΗ, ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ

ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις