Την έκπληξη η ΑΠΟΒ, 3-1 την Σκιάθο

Ως πολύ μεγάλη έκπληξη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η πρόκριση της ΑΠΟΒ στον τελικό του φάιναλ φορ του πρωταθλήματος Μικτό της ΕΠΣΘ. Το βολιώτικο συγκρότημα επικράτησε με 3-1 της Σκιάθου στο δημοτικό στάδιο του νησιού και πήρε την πρόκριση στον αυριανό τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ν. Μαγνησιακό.

Η Σκιάθος ήταν αήττητη στο πρωτάθλημα, ενώ για την ΑΠΟΒ ήταν η πρώτη συμμετοχή στη συγκεκριμένη κατηγορία. Η ομάδα του Βασίλη Σιγάλα εκτός από το αποτέλεσμα κατάφερε να κερδίσει και τις εντυπώσεις, δεδομένου ότι η καλή της απόδοση σχολιάστηκε θετικά από όλους όσοι παρακολουθήσαν τα δύο σημερινά παιχνίδια. Να σημειώσουμε, πως το παιχνίδι ήταν διάρκειας 70 λεπτών.

Σε ότι έχει να κάνει με την εικόνα του παιχνιδιού, οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν τον απόλυτο αιφνιδιασμό, αφού στο 3ο λεπτό ο Λάμι έκανε βαθιά μπαλιά, η οποία κατέληξε στον Βαβίτσα και αυτός μέσα από την περιοχή πλάσαρε εύστοχα για να κάνει το 0-1. Στο 15’ η ΑΠΟΒ έχασε μεγάλη ευκαιρία για να πετύχει δεύτερο τέρμα με τον Τερλιγκάκη, όταν μέσα από την περιοχή αμαρκάριστος έστειλε τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

Στη συνέχεια η Σκιάθος έχασε τρεις σημαντικές ευκαιρίες για να ισοφαρίσει με τον Αλί στο 17’, στο 19’ και στο 21’. Η ΑΠΟΒ ισορρόπησε το παιχνίδι και στο δεύτερο ημίχρονο μέσα σε διάστημα δύο λεπτών, σημείωσε δύο τέρματα, «κλειδώνοντας» τη νίκη. Στο 37’ ο Νταϊλιάνης τρύπωσε ανάμεσα στους αμυντικούς της Σκιάθου και με κεφαλιά έκανε το 0-2, ενώ στο επόμενο λεπτό ο ίδιος παίκτης με μακρινό σουτ έξω από την περιοχή έγραψε το 0-3.

Το μόνο κατάφερε να πετύχει η Σκιάθος ήταν να μειώσει το σκορ στο 28ο του δευτέρου μέρους με τον Αλί. Ο επιθετικός της Σκιάθου έγινε αποδέκτης της μπάλας μέσα στην περιοχή και με όμορφο πλασέ έγραψε το τελικό 1-3.

ΑΟ ΣΚΙΑΘΟΥ: Τσάκος, Μ. Τσότσι, Πάμα, Σένκα, Μίλε, Καβάσα, Αλί, Αβντίας, Σ. Ασντίνι, Μελαχροινός, Χ. Ασντίνι.
Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Γιούσης, Πρόκο, Μ. Τσότσι.
ΑΠΟΒ: Τσιόβολος, Αδάμ, Καπουράνης, Τερλιγκάκης, Τσόχας, Χούμπλης, Αττάλας, Σ. Νταγιάνι, Λάμι, Βαβίτσας, Παπαδόπουλος.
Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Α. Νταγιάνι, Χιώτης, Παπαδόπουλος, Πινάκας, Μιχαλόπουλος, Ζάχος και Νάνος.

*Στον τελικό της Παρασκευής θα αναμετρηθούν στις 11.30 Ν. Μαγνησιακός-ΑΠΟΒ, ενώ νωρίτερα στις 10.00 θα παίξουν στον μικρό τελικό Σκιάθος-Αγία Άννα. Θα ακολουθήσουν στις 13.00 οι απονομές στις ομάδες.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις