Τρία ερωτήματα της Νίκης προς τον Αχ. Μπέο

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης, θέτοντας τρία ερωτήματα στον δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο, σχετικά με τον ΝΠΣ Βόλος. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Από το χθεσινό επικοινωνιακό ντελίριο με αλλεπάλληλες ανακοινώσεις ΝΠΣ-Αχ. Μπέος στεκόμαστε στο γεγονός ότι ο κ. Μπέος αναγνώρισε ότι έχει καθήκον να ενημερώνει «τις χιλιάδες των πολιτών που τον εμπιστεύονται”. Ας απαντήσει επιτέλους με την παρρησία και την ειλικρίνεια που επιβάλει άλλωστε το γεγονός ότι – όπως έχει δηλώσει – «αυτός φοράει παντελόνια επειδή τα τιμάει, ενώ άλλοι επειδή κρυώνουν» στα ακόλουθα ερωτήματα:

  1. Γιατί εμφανίζεται μόνον ο ίδιος πανελλαδικά, αλλά και στο Βόλο, ως de facto διοίκηση, οραματιστής και απολογητής του ΝΠΣ;
  2. Γιατί δεν έχει δει ποτέ κανείς στον Βόλο τους φερόμενους ως διοικούντες του ΝΠΣ; και τελικά….
  3. Ποιός ασκεί πραγματικά τη διοίκηση στον ΝΠΣ και εκδίδει ανακοινώσεις με την ιδιότητα αυτού που αγαπάει την πόλη του Βόλου -σε πληθυντικό μεγαλοπρέπειας; Ο «ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας από την Πιερία και παλιός γνώριμος του κ. Αχιλλέα Μπέου από την Αμερική» κ. Σπυριδόπουλος, ή ο ίδιος ο κ. Μπέος;

Οι χιλιάδες Βολιώτες, είτε τον εμπιστεύονται είτε όχι, έχουν κάθε λόγο να γνωρίζουν για ποιον λόγο τελικά φοράει τα παντελόνια του, ο Δήμαρχός τους.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 1924 – ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ»

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις