Έτοιμος ο Ολυμπιακός για το φιλικό με τη Νίκη

Για τελευταία φορά προπονήθηκαν την Παρασκευή οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου, πριν το φιλικό της Κυριακής με τη Νίκη (15/4, 16.00) στο Πανθεσσαλικό στάδιο. Για μία ακόμη ημέρα απουσίασε ο Φώτης Καραγκιολίδης που είναι τραυματίας, ο Δημήτρης Σέττος που έχει πάρει άδεια από τη διοίκηση για οικογενειακούς λόγους, ο στρατευμένος Γιώργος Μέμμος, ο Αχιλλέας Κωνσταντίνου που απουσιάζει στο εξωτερικό και ο Ηλίας Καλφούντζος, ο οποίος έχει πάψει πλέον να προπονείται με την ομάδα. Ο μοναδικός τερματοφύλακας που είναι διαθέσιμος αυτή τη στιγμή είναι ο Λεωνίδας Κούτσικος.

Ο Λάκης Μπακάλης θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του. Σήμερα Σάββατο οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ρεπό, την Κυριακή το μεσημέρι θα γευματίσουν όλοι μαζί και στη συνέχεια θα μεταβούν στο Πανθεσσαλικό για το παιχνίδι με τη Νίκη.

Όσον αφορά την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ για την υπόθεση Κόλα, αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να ανακοινωθεί την προσεχή εβδομάδα, πιθανότατα την προσεχή Τετάρτη ή Πέμπτη.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις