Σούπερ Λιγκ: Με Πανιώνιο ο ΠΑΟΚ

Με τρία παιχνίδια ανοίγει σήμερα η αυλαία της 27ης αγωνιστικής. Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Πανιώνιο, ενώ επίσης το Σάββατο θα γίνουν τα ματς Λαμία-Απόλλων Σμ. και Λεβαδειακός-Αστέρας Τρίπολης.

Με απουσίες, αλλά με τον Μουλέν να συμπεριλαμβάνεται κανονικά στην αποστολή θα παρατάξει τον ΠΑΟΚ ο Ραζβάν Λουτσέσκο στην αναμέτρηση κόντρα στον Πανιώνιο. Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Μαλεζά, που ακολούθησε ατομικό, ενώ εκτός έμεινε και ο Μιχόγεβιτς, ο οποίος ένιωσε ενόχληση στον οπίσθιο μηριαίο και υποβλήθηκε σε μαγνητική.

Εκτός, φυσικά, έμειναν και οι τιμωρημένοι Πέλκας και Μαουρίτσιο. Αντιθέτως κανονικά συμπεριλήφθηκε στην αποστολή ο Τιμπό Μουλέν, ο οποίος έβγαλε την προπόνηση και συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή.
Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελείται από τους: Ρέι, Πασχαλάκη, Μάτος, Αζεβέδο, Δεληγιαννίδη, Κρέσπο, Βαρέλα, Σάχοφ, Κάνιας, Μουλέν, Μπίσεσβαρ, Κάμπος, Ελ Καντουρί, Βιεϊρίνια, Μακ, Λημνιό, Κουλούρη, Πρίγιοβιτς.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο ραντεβού με την ατυχία είχε πάλι ο Μανώλης Σιώπης. Ο μέσος του Πανιώνιου υπέστη θλάση στον προσαγωγό στο παιχνίδι με την Ξάνθη, κάτι που θα έχει ως αποτέλεσμα να χάσει όλα τα εναπομείναντα ματς της Σούπερ Λιγκ.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 27ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λιγκ:

Σάββατο 14/4
15.00 Λαμία-Απόλλων Σμ.
17.15 Λεβαδειακός-Αστέρας Τρ.
19.30 ΠΑΟΚ-Πανιώνιος
Κυριακής 15/4
15.00 ΑΕΛ-Παναιτωλικός
17.15 Ξάνθη-ΠΑΣ Γιάννινα
17.15 Παναθηναϊκός-Ατρόμητος
19.30 Ολυμπιακός-ΑΕΚ
Δευτέρα 16/4
19.30 Ολυμπιακός-Κέρκυρα

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις