“Μπουγιουρντί” από τη FIFA για απαγόρευση μεταγραφών στον Παναθηναϊκό

Δυσάρεστη εξέλιξη στον Παναθηναϊκό.

Οι «πράσινοι», όπως γράφει σήμερα η Live Sport, ενημερώθηκαν επίσημα από τη FIFA πως δεν έχουν δικαίωμα για διεθνείς μεταγραφές για μία περίοδο (την προσεχή) λόγω χρεών.

Ο σύλλογος, βέβαια, έχει το δικαίωμα να διεκδικήσει την αναίρεση της συγκεκριμένης υπόθεσης, αλλά από τη στιγμή που αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποια λύση στο οικονομικό κομμάτι, κάτι τέτοιο δείχνει εξαιρετικά δύσκολο.

Επίσης, δεν έχει διευκρινιστεί αν η ομάδα θα έχει δικαίωμα απόκτησης μόνο Ελλήνων παικτών κάτω των 24 ετών ή αν θα διατηρήσει το δικαίωμα για ανανεώσεις συμβολαίων και για πόσους παίκτες.

Το τοπίο αναμένεται να ξεκαθαρίσει ως προς το συγκεκριμένο θέμα μόνο από την ΕΠΟ και μετά τη συνεδρίαση του Δ.Σ. σχετικά με την αλλαγή του κανονισμού περί υποβιβασμού των ομάδων που δεν θα παίρνουν άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

Η ποινή για απαγόρευση μεταγραφών, πάντως, είναι δεδομένη όποια απόφαση κι αν ληφθεί, αλλά πρέπει να ξεκαθαρίσει ποιοι ακριβώς θα είναι οι περιορισμοί στην περίπτωση παραμονής στη Σούπερ Λίγκα και στη Football League, ανάλογα με τις εξελίξεις.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις