Νίκη τετράδας για Κισσαμικό, 0-2 τον Πανσερραϊκό (video)

Συνέχεια στις νίκες για τον ΑΟΧ Κισσαμικό, που «βύθισε» τον Πανσερραϊκό στα προβλήματά του.

Σημαντικό βήμα για την τετράδα έκαναν τα «δελφίνια», μετά τη νίκη τους με 2-0 επί του Πανσερραϊκού.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν πρώτοι, με το σουτ του Κρητικού στο 4′ να περνά άουτ, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και η προσπάθεια του Τσελεπίδη στο 22′. Τα «δελφίνια» απάντησαν στο 31′ με το σουτ του Χαλκιαδάκη να μη βρίσκει στόχο, ενώ έχασαν μεγάλη ευκαιρία δύο λεπτά μετά, με το πλασέ του Λεό να περνά λίγο άουτ. Στο 38′ το σουτ του τελευταίου δεν βρήκε και πάλι στόχο ενώ οι Σερραίοι είχαν δύο ευκαιρίες στο τέλος, με τους Πόζογλου στο 43′ και Δούμτσιο στο 45′ να μην μπορούν να νικήσουν τον Παπαδόπουλο. Στις καθυστερήσεις ο Γκίνης σούταρε λίγο άουτ, στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους.

Στο 60′ το σουτ του Δούμτσιου έδιωξε δύσκολα ο Παπαδόπουλος και δύο πλεπτά μετά οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με γκολ. Συγκεκριμένα, ο Λεμονής υποδέχτηκε την πάσα του Ξύδα και με προβολή έκανε το 0-1. Στο 72′ ήρθε και το 0-2, με εκτέλεση φάουλ του Γκίνη και πλασέ του Χαλκιαδάκη. Στο 78′ το σουτ του Πόζογλου βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι, στη σημαντικότερη ευκαιρία των γηπεδούχων. Στο 90′ ο Ρίστιτς απέκρουσε το πλασέ του Σάλιακα

 

ΣΚΟΡΕΡ: 62′ Λεμονής, Χαλκιαδάκης

Πανσερραϊκός (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Ρίστιτς, Ορφανίδης (59′ Στέβιτς), Ποζατζίδης (80′ Ναζίμ), Τσελεπίδης, Ρούσσος, Αναστασόπουλος, Παπουτσογιαννόπουλος, Κρητικός, Κάκκο (89′ Χατζητερζόγλου), Πόζογλου, Δούμτσιος.

ΑΟΧ Κισσαμικός (Γιώργος Πετράκης): Λαζαρίδης (10′ λ.τ. Παπαδόπουλος), Μαρκοπουλιώτης, Παντελάκης, Ζιούλης, Αρναούτογλου, Σελινιωτάκης, Γκίνη, Λεμονής, Ξύδας, Χαλκιαδάκης (73′ Σάλιακας), Λέο (80′ Νικόλτσης).

Διαιτητής: Κοτσάνης (Δράμας)

liganews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις