Πλημμύρισε οπαδούς του ΠΑΟΚ η Καμάρα στο νέο συλλαλητήριο

Αρκετός κόσμος βρέθηκε στην περιοχή της Καμάρας όπου θα πραγματοποιηθεί το συλλαλητήριο των φίλων του ΠΑΟΚ. Εκεί, έχει στηθεί μια εξέδρα στην οποία δεσπόζει το πανό: «Καμιά ειρήνη χωρίς δικαιοσύνη». Από εκεί θα απευθύνουν χαιρετισμούς ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Θανάσης Κατσαρής, εκπρόσωποι των βετεράνων ποδοσφαιριστών και θα μιλήσει ένας εκ των Μαλεζά, Πέλκα οι οποίοι θα εκπροσωπήσουν την ομάδα καθώς δεν αγωνίζονται στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, με τον αρχηγό του ΠΑΟΚ πιθανότατα να είναι εκείνος που θα πάρει τον λόγο.

Για την ώρα στην περιοχή της Καμάρας βρίσκονται περίπου 5.000 φίλοι του ΠΑΟΚ, ενώ στο συλλαλητήριο δεν βρίσκεται ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν βρίσκεται στην Ελλάδα, είναι όμως ο αδερφός του ο Γιάννης, ενώ εκτός από τον απλό κόσμο υπάρχουν εκπρόσωποι και αθλητές απ’ όλα τα τμήματα του συλλόγου.

ÓÕËËÁËÇÔÇÑÉÏ ÄÉÁÌÁÑÔÕÑÉÁÓ ÔÙÍ ÏÐÁÄÙÍ ÔÏÕ ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)

Μετά το τέλος του συλλαλητηρίου θα ακολουθήσει πορεία από την Εγνατία οδό η οποία αυτή τη στιγμή είναι κλειστή, προς το γήπεδο της Τούμπας, όπου έχει στηθεί γιγαντοοθόνη για να παρακολουθήσουν όσοι θέλουν το παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

«Στον πόλεμο κατά του ΠΑΟΚ θα απαντήσουμε με πόλεμο» , ανέφερε στο ξεκίνημα των ομιλιών ο εκπρόσωπος των συνδέσμων φίλων του ΠΑΟΚ. Στη συνέχεια, στο βήμα ανέβηκε ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ Θανάσης Κατσαρης και είπε: «Η νεκρανάσταση του ΠΟΚ δεν θα συμβεί γιατί λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο που λέγεται Ιβάν Σαββίδης. Μη πυροβολείτε την Μακεδονία. ΠΑΟΚ Σαββίδης και λαός ο δρόμος είναι ανοικτός».

Μετά τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, ανέβηκαν στο βήμα οι Μαλεζάς, Πέλκας και Μαουρίσιο, με τον κόσμο να φωνάζει «Νάτοι, νάτοι οι πρωταθλητές».

ÓÕÃÊÅÍÔÑÙÓÇ ÄÉÁÌÁÑÔÕÑÉÁÓ ÔÙÍ ÖÉËÁÈËÙÍ ÔÏÕ ÐÁÏÊ

Νίκος Σταυρόπουλος και Τέλης Ζουρνατζίδης εκπροσωπούν την ΚΑΕ ΠΑΟΚ στο συλλαλητήριο και ανέβηκαν και αυτοί στο βήμα για να απευθύνουν χαιρετισμό. «Ενότητα παντού σε όλα τα τμήματα του ΠΑΟΚ», ήταν τα λόγια τους.

Στο βήμα ο Κούλης Αποστολίδης εκπρόσωπος της ομάδας του ’70 και των βετεράνων ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ. Ακολουθούν οι Γιώργος Τουρσουνίδης και Μιχάλης Λεοντιάδης, με τον πρώτο να λέει: «Αν χρειαστεί θα χωρίσουμε την Ελλάδα για το καλό του ΠΑΟΚ. Στη συνείδηση μας ο ΠΑΟΚ είναι πρωταθλητής 2018».

Στο τέλος μίλησε και ο πρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ, Αντώνης Τσαλοπουλος, λέγοντας: «Στις ψυχές μας το πρωτάθλημα είναι δικό μας. Εμείς γίναμε ΠΑΟΚ για την ιδέα και όχι για τους τίτλους». Κάπου εκεί το συλλαλητήριο ολοκληρώθηκε με τους φίλους του ΠΑΟΚ να αρχίζουν την πορεία τους μέχρι και το γήπεδο της Τούμπας.

ÓÕËËÁËÇÔÇÑÉÏ ÄÉÁÌÁÑÔÕÑÉÁÓ ÔÙÍ ÏÐÁÄÙÍ ÔÏÕ ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
ÓÕËËÁËÇÔÇÑÉÏ ÄÉÁÌÁÑÔÕÑÉÁÓ ÔÙÍ ÏÐÁÄÙÍ ÔÏÕ ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)

18890401889030

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις