«Εξωγήινη» εμφάνιση από την Α.Ε. 2002, στον «αέρα» ο Εθνικός!

Α.Ε. 2002 από άλλο πλανήτη, «σκόρπισε» με 8-1 τον Εθνικό, που αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο από το 44’, λόγω αποβολής του Θανόπουλου με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Το παιχνίδι διεξήχθη στο γήπεδο του Αγίου Γεωργίου Νηλείας και πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Β’ ΕΠΣΘ.

Σκόρερ για τους γηπεδούχους χρίστηκαν οι Στουμποβίκος (4’, 58’, 80’), Χ. Παπαϊωάννου (88’, 75’), Πολυχρόνου (10’), Κουβαράς (30’) και Κουνατίδης (78’), ενώ για τους φιλοξενούμενους βρήκε «δίχτυα», ο Βέργος (40′). Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από την έναρξη του αγώνα, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Σμηναγού Γιώργου Μπαλταδώρου, ο οποίος έχασε τη ζωή του εν ώρα καθήκοντος.

Επίσης, ο πρόεδρος του Εθνικού, Μάκης Γαρμπής, ανακοίνωσε μετά το τέλος του αγώνα με την Α.Ε. 2002 στους παίκτες της ομάδας του, ότι σταματά την προσπάθεια του και αποχωρεί από το σύλλογο, κυρίως για λόγους που έχουν να κάνουν με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Μαγνησίας και πλέον οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται στον «αέρα», καθώς αν δεν αλλάξει την απόφαση του, ο Μάκης Γαρμπής ή δεν βρεθεί ο άνθρωπος που θα στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας στις εναπομείναντες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, τότε ο Εθνικός θα αναγκαστεί να αποχωρήσει από τον 2ο όμιλο της Β’ ΕΠΣΘ.

Διαιτητής: Πλακιάς.
Βοηθοί: Α. Αναστασίου, Θ. Παπαδημητρίου.
Α.Ε. 2002: Μητράκος, Σφέτσιος, Βερντόβα (60’ Γαλάνης), Κ. Παπαϊωάννου (70’ Σταθόπουλος), Κόρδας, Καλαϊτζίδης (70’ Βέργος), Παρίσης (60’ Κουνατίδης), Πολυχρόνου, Χ. Παπαϊωάννου, Κουβαράς, Στουμποβίκος.
ΕΘΝΙΚΟΣ: Μπέικος, Θανόπουλος, Τσούμος, Κατσαρός, Ματζανάς, Βαλέρα, Παλάντζας, Κοντορίζος, Βέργος, Μπέης, Αλτίνης.
Χρυσόλιθος Κοσμηματοπωλείο Κόκλας

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις