Παλικαρίσια ισοπαλία με 10 παίκτες για τον Αγροτικό, κόντρα στον άτυχο Απόλλωνα!

Ο Αγροτικός αγωνίστηκε με δέκα παίκτες σε όλο το παιχνίδι, πραγματοποιώντας παλικαρίσια εμφάνιση και παίρνοντας την ισοπαλία (1-1) κόντρα στον άτυχο Απόλλωνα, που μέτρησε 5 δοκάρια. Το παιχνίδι διεξήχθη στο γήπεδο των Καναλίων και πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Β’ ΕΠΣΘ. Το σκορ άνοιξε ο Νιάκας στο 55’, ενώ την ισοφάριση σημείωσε ο Καραβάς στο 78’.

Επίσης, από δύο δοκάρια για τους γηπεδούχους είχαν οι Καραβάς και Βασιλείου και ένα ο Ψαθάς, ενώ για τους φιλοξενούμενους ένα δοκάρι μέτρησε, ο Μπαρμπαγεωργόπουλος. Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από την έναρξη του αγώνα, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Σμηναγού Γιώργου Μπαλταδώρου, ο οποίος έχασε τη ζωή του εν ώρα καθήκοντος.

Διαιτητής
: Βέργου.
Βοηθοί: Σκρίμπας, Π. Αναστασίου.
ΑΠΟΛΛΩΝ
: Α. Βλαχόπουλος, Δουλάς (65’ Παπαπαναγιώτου), Ντάγκαλος, Κουζιώκας, Καραγιάννης (80’ Συρταριώτης), Μανώλης, Α. Δημόπουλος (75’ Τσιάντος), Ψαθάς, Καραβάς, Βασιλείου, Μπάρδης (68’ Παναγιωτάκης).
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ
: Β. Κωτούλας, Κέρτσι, Γκάμπας, Κουτρούλης, Θ. Βαλκανιώτης, Αναστασίου, Κερατίδης, Μπαρμπαγεωργόπουλος, Α. Βαλκανιώτης, Νιάκας.
Χρυσόλιθος Κοσμηματοπωλείο Κόκλας

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις