«Διπλό» στο Βόλο για Αστέρα, 1-3 τον Ερμή

Ο Αστέρας πέρασε από την έδρα του Ερμή, επικρατώντας με 1-3. Το παιχνίδι διεξήχθη στο γήπεδο της Δημητριάς και πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Β’ ΕΠΣΘ. Οι φιλοξενούμενοι σημείωσαν τέρματα με τους Χαλιμούρδα (18’), Κάρρο (24’) και Ξέρα (29’, ασίστ ο Κάρρος), ενώ οι γηπεδούχοι πέτυχαν γκολ με τον Ακριβόπουλο (65’).

Επίσης, ο Αστέρας είχε δοκάρια με τους Κάρρο, Χαλιμούρδα και Κωνσταντέλο, ενώ ο Σεσκλιώτης ζήτησε και τελικά αγωνίστηκε σε όλο το 90λεπτο, παρά το πρόβλημα τραυματισμού, που τον ταλαιπωρούσε. Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από την έναρξη του αγώνα, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Σμηναγού Γιώργου Μπαλταδώρου, ο οποίος έχασε τη ζωή του εν ώρα καθήκοντος.

Διαιτητής: Σαμαράς.
Βοηθοί: Γερμάνης, Χατζής.
ΕΡΜΗΣ
: Αλπάκης, Καπίτσας (78’ Ντάκης), Μαλαμούλης, Καμένος, Τσουκαλάς, Γ. Πουλιάνας (78’ Χασιώτης), Αφεντίτσας (62’ Μαγαλιός), Ακριβόπουλος, Πινιάρης, Κανούτας, Στύλας (70’ Παπούλιας).
ΑΣΤΕΡΑΣ
: Σεσκλιώτης, Χότζα, Κωνσταντέλος, Γιαννούχος, Αποστολίδης, Χαλιμούρδας, Κάρρος, Ντόντος (46’ Α. Μπόλκας), Ξέρας (72’ Μπλούχος), Λουφόπουλος (75’ Παπαπαναγιώτου), Γ. Μπόλκας.
Χρυσόλιθος Κοσμηματοπωλείο Κόκλας

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις