Αγώνας γιορτή στο Πανθεσσαλικό

«Την Κυριακή γιορτάζει το ποδόσφαιρο». Αυτό είναι το μότο του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου για το σημερινό φιλικό των «ερυθρολεύκων» με τη Νίκη. Οι δύο ιστορικές ομάδες της πόλης θα αναμετρηθούν στις 16.00 στο Πανθεσσαλικό στάδιο, σ’ έναν αγώνα γιορτή.

Αυτή θα είναι η τέταρτη φετινή αναμέτρηση των δύο ομάδων, καθώς πέρα από τις δύο επίσημες αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα, Ολυμπιακός και Νίκη είχαν βρεθεί αντίπαλοι και το περασμένο καλοκαίρι. Το σημερινό παιχνίδι αναμένεται να το παρακολουθήσουν αρκετός κόσμος, καθώς η κινητοποίηση στις τάξεις των φιλάθλων είναι μεγάλη, παρότι το ματς δεν είναι επίσημο.

Να τονίσουμε πως νωρίτερα, τμήματα της Ακαδημίας ποδοσφαίρου των δύο ομάδων θα παίξουν στο κεντρικό γήπεδο του Πανθεσσαλικού, το οποίο θα χωριστεί στη μέση για να γίνουν δύο παιχνίδια. Θα αγωνιστούν οι ομάδες με παίκτες που έχουν γεννηθεί το 2006 και το 2007.

Ο Λάκης Μπακάλης δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Φώτη Καραγκιολίδη, τον στρατευμένο Γιώργο Μέμμο, τον Αχιλλέα Κωνσταντίνου, ο οποίος απουσιάζει στο εξωτερικό και ίσως και τον Δημήτρη Σέττο, ο οποίος έχει πάρει άδεια για οικογενειακούς λόγους. Επίσης, δεν προπονείται, πλέον, με την ομάδα ο Ηλίας Καλφούντζος, ο οποίος ωστόσο δεν είχε αγωνιστεί σε κάποιο επίσημο παιχνίδι του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε.

Στη διάθεση του Λάκη Μπακάλη θα βρίσκονται οι Αγγελής, Γελαδάρης, Διβανές, Ευθυμιάδης, Ζάχος, Καμπλιώνης, Κόκας Δ., Κούτσικος, Λούγκος, Μπέικος, Νόνης, Παπαϊωάννου, Πατσής, Ρόκας, Σάββας, Χρήστου και ίσως ο Σέττος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις