Νίκη για τίτλο ψάχνει η ΑΕΚ, να δείξει σφυγμό θέλει ο Παναθηναϊκός

Το κυρίως «πιάτο» της 27ης αγωνιστικής της Super League πραγματοποιείται σήμερα με την διεξαγωγή τεσσάρων αναμετρήσεων. Ξεχωρίζουν τα Πλατανιάς – ΑΕΚ, Παναθηναϊκός – Ατρόμητος.

Πρώτη χρονικά αναμέτρηση (15:00) στην Λάρισα όπου η τοπική ΑΕΛ (26β.) θέλει τρίποντο νίκης με τον Παναιτωλικό για να ξεφύγει οριστικά από τα όποια σενάρια υποβιβασμού, λίγες ημέρες πριν την ρεβάνς του Κυπέλλου. Τις ελπίδες του για 5άδα θέλει να εξαντλήσει η ομάδα του Αγρινίου (32β.).

Στις 17:15 στα Ιωάννινα ο ΠΑΣ (30β.) φιλοξενεί την Ξάνθη (36β.) σε ένα κρίσιμο παιχνίδι όσον αφορά την πέμπτη θέση και το υπό προϋποθέσεις ευρωπαϊκό εισιτήριο. Τελευταία ευκαιρία για την ομάδα του Πετράκη, να εκμεταλλευτούν την ήττα του Αστέρα θέλουν οι Ακρίτες.

Ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού και Ατρόμητου στην Λεωφόρο (17:15), με τις δύο ομάδες να έχουν… διαφορές από το πρώτο παιχνίδι στο Περιστέρι και το σκηνικό έντασης που ακολούθησε το φινάλε του ματς. Το «τριφύλλι» (28β. λόγω Βέμερ) σε μία δύσκολη εβδομάδα λόγω και της αποχής από τις προπονήσεις αντιμετωπίζει την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, με την ομάδα του Κάναντι (47β.) να κυνηγάει την τρίτη θέση.

Το σημερινό πρόγραμμα ολοκληρώνεται στα Χανιά με την αναμέτρηση Πλατανιάς – ΑΕΚ. Ο υποβιβασμένος στην Football League και με πολλές απώλειες Πλατανιάς (10β.) θα δώσει τις τελευταίες του μάχες στην πρώτη κατηγορία με την ελπίδα να φανεί ανταγωνιστικός κόντρα στην Ένωση (60β.) που ψάχνει τρίποντο για να κάνει… φιέστα τίτλου την επόμενη εβδομάδα στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Λεβαδειακό, μιας και αναζητά συνολικά τέσσερις βαθμούς.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:
15:00 ΑΕΛ – Παναιτωλικός Novasports 2
17:15 Ξάνθη – ΠΑΣ Γιάννινα Novasports 3
17:15 Παναθηναϊκός – Ατρόμητος Novasports 2
19:30 Πλατανιάς – ΑΕΚ Novasports 1

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις