Νίκη με άνεση και μεγάλο σκορ για Πύρασο

Δεν υπάρχουν πολλά πράγματα να πει κάποιος για μια αναμέτρηση, όπως αυτή μεταξύ του Ανθ. Γαζή  και του Πυράσου που έληξε 0-7, με τη διαφορά δυναμικού μεταξύ των δυο ομάδων να είναι δεδομένη και ο ένας εκ των αντιπάλων αναγκάστηκε να αγωνιστεί από το 37΄με παίκτη λιγότερο λόγω τραυματισμού.

Αναλυτικότερα οι φιλοξενούμενοι ήταν πολύ καλύτεροι κι απέδωσαν όμορφο ποδόσφαιρο, απέναντι στον Ανθ. Γαζή που είχε μόνο έντεκα ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του και από το 37’ αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο, λόγω τραυματισμού του Αντζούρη, ο οποίος δεν μπόρεσε να αντικατασταθεί μετά την αποχώρησή του (37’).

Για τον Πύρασο, το 0-1 ο Σαμαράς στο 7′ από ασίστ του Ζαχαράκη, το 0-2 με φάουλ του Ζαχαράκη στο 15′, το 0-3 με μακρινό σουτ του Ζαχαράκη στο 18′, το 0-4 στο 56′ με προβολή του Σιώμου ύστερα από πάσα του Γ. Τσάμη, το 0-5 με ωραίο πλασέ του Τσάκαλου στο 75′, το 0-6 με τον Ίμπρα ύστερα από ασίστ του Σιώμου στο 78′ και το 0-7 με συρτό σουτ του Ζαχαράκη από το ημικύκλιο. Δοκάρι στο πρώτο μέρος οι Σιώμος, Δ. Τσάμης, σωρεία χαμένων ευκαιριών.
Ντεμπούτο έκανε ο 14χρονος Νίκος Κοσμάς, ταλαντούχος ποδοσφαιριστής της ακαδημίας των Αγχιαλιτών που είχε πολύ καλή παρουσία.  Η νίκη αφιερώθηκε από τους ανθρώπους του Πυράσου στον εορτάζοντα Θώμα Παρθένη.
ΑΝΘΙΜΟΣ ΓΑΖΗΣ: Γκούρης, Βούλγαρης, Μπάφας, Αντζούρης, Λάσκος, Αλεξίου, Κατσικαδάμος, Σαραφίδης, Μπόγια, Ταφίλης, Δημόπουλος.
ΠΥΡΑΣΟΣ: Τσιλίγκος, Στεργίου (46′ Γάτος), Γιοβάνης, Δ. Τσάμης (66′ Κοσμάς), Τσορμπατζής, Γ. Τσάμης, Ζαχαράκης, Σαμαράς, Σιώμος, Μπαρμπούτας (46′ Τσάκαλος), Φούκης (46′ Ιμπρα).

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις