Επιτυχίες για τους οδηγούς του ΟΜΑΘ στο Ράλι Όθρυς

Ένα ακόμη Σαββατοκύριακο με επιτυχίες ολοκληρώθηκε για τους αθλητές του Ομίλου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας που κατάφεραν στο ράλι Όθρυς να ανέβουν στο βάθρο και μάλιστα σε τρεις διαφορετικές κατηγορίες. Ξεκινώντας από την Ν2 όπου οι Μιχαήλ-Κορίνθιος με Peugeot 106 ξόρκισαν επιτέλους την κακοδαιμονία και μάλιστα με τον καλύτερο τρόπο τερματίζοντας δεύτεροι στην κλάση τους ανεβαίνοντας στο βάθρο σε μια κατηγορία με λίγες μεν αλλά πολύ δυνατές συμμετοχές κάτι που ισοδυναμεί με άθλο για όσους γνωρίζουν τα προβλήματα που αντιμετώπισε το πλήρωμα την εβδομάδα πριν τον αγώνα.

Στην Α6 είχαμε μια επιστροφή μετά από πολυετή αποχή αυτή του Πλάγου με Peugeot 106 που επέλεξε τον αθλητή του σωματείου μας Ρέντη Άλκη για να καθίσει στο δεξί μπάκετ.Οι δυο τους κινήθηκαν πάρα πολύ γρήγορα και εντυπωσιακά με αποτέλεσμα να πάρουν την δεύτερη θέση τόσο στην Α6 όσο και στην F2 ενώ η ταχύτητα τους αποτυπώνεται και στην τελική κατάταξη όταν και βγήκαν τέταρτοι γενικής.

Πλέον επικεντρωνόμαστε στο Σαββατοκύριακό που έρχεται και πιο συγκεκριμένα στο αυτοκινητοδρόμιο Σερρών-που φιλοξενεί ελληνικό αγώνα για πρώτη φορά από το 2005, όπου ο νέος αθλητής του σωματείου μας Πατέτσος Δημήτρης θα κάνει τον παρθενικό του αγώνα.Ο Πατέτσος θα συμμετάσχει με ένα Citroen Saxo στην άκρως ανταγωνιστική κατηγορία των 1600 κ.εκ. με κύριο στόχο την απόκτηση εμπειριών,την διασκέδαση και γιατί όχι την διάκριση.

Στο σημείο αυτό ο Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας θέλει να συγχαρεί τους επιτυχόντες του 1ου σεμιναρίου στελεχών Βόλου Κολοκοτρώνη Αικατερίνη,Κορίνθιο Γρηγόρη,Κωσταδιού Αναστασία,Μακρυγιάννη Κωνσταντίνο,Μόσιο Κωνσταντίνο,Μόσιος Σπυρίδων,Μόσχο Ιωάννη,Σαρρη Βίκτωρ, Τριανταφύλλου Νικόλαο,Τσιτσιγιάννη Αλεξάνδρα και Τσιτσιγιάννη Αθανάσιο που αποτελεί το 65% των συμμετεχόντων του σεμιναρίου κάτι που αντανακλά όχι μόνο τον ενθουσιασμό των συμμετεχόντων αλλά και την μεταδοτικότητα των εκπαιδευτών Παπασταθόπουλο Νίκο και Ζηρόπουλο Σπύρο.

Ο Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας εύχεται στους αθλητές του «Καλό αγώνα και καλή διασκέδαση».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις