Έκανε το χρέος του ο Διαγόρας…

Έκανε το χρέος του ο Διαγόρας Στεφανοβικείου, επικρατώντας επί του Σαρακηνού με 2-0, αποδίδοντας καλύτερο ποδόσφαιρο και κατακτώντας δίκαια τη Νίκη, όπως παραδέχθηκαν και οι  άνθρωποι του Σαρακηνού. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται ακόμα στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, ωστόσο η αρνητική γι’ αυτούς έκβαση της ένστασης, έναντι του Θησέα, μείωσε κατά πολύ τις πιθανότητες για κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Οι ποδοσφαιριστές του Λευτέρη Καλογήρου δεν δυσκολεύτηκαν να επικρατήσουν πετυχαίνοντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο κι έχοντας γενικότερα ισορροπημένη παρουσία και στα δύο ημίχρονα του αγώνα.
Δίκαιο αποτέλεσμα, καλύτεροι οι γηπεδούχοι, ήταν εμφανής η διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων, το σχόλιο των φιλοξενούμενων που συμπλήρωσαν ότι ηττήθηκαν από μια πλήρης ομάδα, αν και κατά διαστήματα στάθηκαν αρκετά καλά.
Το 1-0 στο 35’ από ασίστ του Γάρου και πλασέ του Καναβού  και το 0-2 στο 66’ με πλασέ του Πάσχου από ασίστ του Φουντούλη.
Στις καλύτερες στιγμές των γηπεδούχων, στο 38’ ο Καραμανλής πέρασε τρεις αντιπάλους βρέθηκε απέναντι από την εστία του Γράντα. πλάσαρε όμως τερματοφύλακας του Σαρακηνού απέκρουσε εξ’ επαφής, όπως έγινε και νωρίτερα στο 25′.
Στο δεύτερο ημίχρονο, στην πιο εντυπωσιακή χαμένη ευκαιρία, ο Πάσχος ξεκίνησε κούρσα από το χώρο του κέντρου, έφτασε σε θέση τετ α τετ, αλλά πλάσαρε έξω, σε μια ανεπανάληπτη ευκαιρία.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Β. Βουραζέρης, Φαράντος, Ν. Βουραζέρης, Πρασάς, Δημητριάδης (87 Ακριβούσης), Σπ. Καραπλιάγκος (88’ Τρελόπουλος), Καραμανλής, Καλιακούδας, Καναβός, (80 Κ Καραπλιάγκος) Πάσχος, Γάρος (67’ Γουτούλης)
ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ: Γράντας, Μαστακούλης (61’ Ρέλλος), Ηλ. Ρακής, Γιαμαλής, Τσαρδακάς, Καλαμάτας, Τσεκούρας, Κοντοβάς, Σιγαλάκος (70’ Αγερώτης), Β. Ρακής (46’ Χρ. Γκάμπας), Στεργιόπουλος, 46’ Μελίσσης)

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις