Αγχωτική νίκη για Θησέα, επί του Πηλέα που διαμαρτύρεται…

Ο Θησέας παραμένει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Α’ κατηγορίας καθώς πήρε τη νίκη από τον Πηλέα με 2-1,  στην εκπνοή της αναμέτρησης που έγινε στο βοηθητικό του ΕΑΚ, αφού δυσκολεύτηκε κυρίως εξαιτίας της δικής του αστοχίας, αλλά και της πολύ σφιχτής αμυντικής διάταξης των φιλοξενούμενων, που κάνουν το δικό τους αγώνα για παραμονή στην κατηγορία.

Έντονες διαμαρτυρίες μετά την ολοκλήρωση του αγώνα από τη γη πλευρά του Πηλέα,  λόγω της διαιτητικής απόφασης που κατά την άποψή τους οδήγησε στο να κριθεί το αποτέλεσμα,  αλλά και με μομφή για όσα έγιναν σε άλλα παιχνίδια με ομάδες που προφανώς έχουν τους ίδιους στόχους.
Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 21ο λεπτό με πέναλτι που δόθηκε σε χέρι του Μπαντή κι εκτέλεσε εύστοχα ο Αραμπατζής.
Στο 59’ το 1-1 με σουτ του Μπραχιμάι από θέση πλάγια δεξιά που έστειλε τη μπάλα στο “παραθυράκι” της εστίας του Θησέα.
Το τελικό 2-1 στο 89’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Οικονόμου από το ύψος της μεγάλης περιοχής.
Σ΄αυτή τη φάση οι φιλοξενούμενοι ισχυρίζονται ότι προηγήθηκε φάουλ υπέρ τους που δεν δόθηκε, αν κι ο αρμόδιος επόπτης σήκωσε τη σημαία, αλλά αγνοήθηκε από τον διαιτητή Χαλβατζάκο, ενώ δεν υφίστατο παράβαση για να δοθεί φάουλ υπέρ του Θησέα, από την εκτέλεση του οποίου ήλθε το γκολ που έκρινε τη νίκη. Με απευθείας κόκκινη κάρτα αποβλήθηκε ο Θάνος του Πηλέα, σ΄αυτή τη φάση.
Πολλές χαμένες ευκαιρίες για την ομάδα της Αγριάς και δύο δοκάρια στο 17’ με τον Αραμπατζή και στο 67’ με τον Οικονόμου και τα δύο μετά από σουτ.
Ο προπονητής του Πηλέα Στ. Σιαμέτης, μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης δήλωσε τα εξής:
“Δίνω συγχαρητήρια στην ομάδα μου, για μένα οι παίκτες μου είναι νικητές σήμερα. “Ματώνουμε” να πάρουμε ένα βαθμό και μας το στερούν κάποιες διαιτητικές αποφάσεις, την ώρα που άλλες ομάδες περνάνε από δύσκολες έδρες χωρίς να ιδρώσουν. Είμαστε ιστορική ομάδα, κάνουμε τίμιο αγώνα και τουλάχιστον απαιτούμε να μας σέβονται”.
ΘΗΣΕΑΣ: Στούκας, Ρουκάς, Αναστασίου, Ιωάννου, Δημουλάς, Οικονόμου, Ισά (55’ λ. τρ. Τανάγιας), Σφάκας (68’ Μερμήγγης), Αντζούρης (68’ Βλάχος), Κοτζαθανάσης, Αραμπατζής
ΠΗΛΕΑΣ: Φηύγας, Θάνος, Βαρσαμάς, Παπαπορφυρίου, Μπάντης, Βαΐτσης, Μπραχιμάι, Σιαμέτης (75’ Καναράς), Φώτου (60’ λ. τρ. Μωραΐτης), Θεοδώρου, Τσελεπίδης

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις