Προσφεύγει στη Δευτεροβάθμια Επιτροπή η ΠΑΕ Ολυμπιακός Β.

Έφεση ετοιμάζεται να καταθέσει η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου κατά της απόφασης της πρωτοβάθμιας επιτροπής αδειοδότησης της ΕΠΟ, η οποία δεν χορήγησε άδεια στους «ερυθρόλευκους» τόσο για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, όσο και για το πρωτάθλημα της Football League. Στον Ολυμπιακό, πάντως, αισιοδοξούν πως τουλάχιστον…

…για τη Football League η ομάδα θα πάρει αδειοδότηση και μένει να δούμε, αν οι ιθύνοντες της ΠΑΕ καταφέρουν να πείσουν της Επιτροπή με τα επιχειρήματά τους.
Θυμίζουμε, πως αν τελικά η ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν πάρει άδεια, θα μπορεί να αγωνιστεί κανονικά στο πρωτάθλημα, έχοντας ωστόσο περιορισμό στις μεταγραφές. Να τονίσουμε, πως παραμένουν σε ισχύ τα συμβόλαια των παικτών που δεσμεύονται με τον Ολυμπιακό Βόλου και την περίοδο 2015-16. Με εξαίρεση τους Λευτέρη Γιαλούση, Στάθη Ρόκα και Δημήτρη Ρίζο, τα συμβόλαια των οποίων λήγουν, όλοι οι υπόλοιποι παίκτες του υπάρχοντος ρόστερ έχουν συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και τη νέα χρονιά, με εξαίρεση, βέβαια, τους δανεικούς Γιώργο Θέο και Χερόν Μπεριάν. Να τονίσουμε, επίσης, πως η ΠΑΕ έχει το δικαίωμα να ανανεώσει μέχρι δύο συμβόλαια παικτών από αυτά που λήγουν.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις