Χωρίζουν οι δρόμοι με Βελιτζέλο

Την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία του Άρη Παλαιοχωρίου υπέβαλε ο Κώστας Βελιτζέλος.

Ο Κώστας Βελιτζέλος έκανε πράξη την απόφαση του και αποχώρησε από τον Άρη Παλαιοχωρίου.

«Ευχαριστώ τη διοίκηση για το τρίμηνο της συνεργασίας μας, αλλά και τους παίκτες. Έστω και στο μικρό χρονικό διάστημα, πιστεύω ότι πετύχαμε πράγματα, αν και κλείσαμε με άσχημο τρόπο τη χρονιά, χωρίς ωστόσο να απαξιώνει και να αμαυρώνει την προσπάθεια όλων των συντελεστών», δήλωσε μέσω της «Μetrosport» ο πρώην πλέον προπονητής του Άρη Παλαιοχωρίου.

Ο Βελιτζέλος ήταν στην αρχή της χρονιάς στον πάγκο του Μακεδονικού, ενώ συνέχισε την πορεία του στον πάγκο της ομάδας από τη Χαλκιδική.

Η συνάντηση με τους ανθρώπους της διοίκησης επέφερε την αποχώρησή του από την τεχνική ηγεσία. Η χρονιά για την ομάδα της Χαλκιδικής ολοκληρώνεται αύριο, Τρίτη, οπότε και θα γίνει η τελευταία αποχαιρετιστήρια προπόνηση.

Βέβαια, είναι αλήθεια ότι η φετινή ονειρική χρονιά για τον Άρη Παλαιοχωρίου αλλάζει άρδην τα δεδομένα για την επόμενη, διότι ανεβάζει τον πήχη. Δεν αποκλείεται μάλιστα να υπάρξουν διοικητικές ανακατατάξεις, ενώ όσον αφορά το θέμα του προπονητή;

Είναι νωρίς ακόμη, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες.

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα γίνει η γενική συνέλευση του συλλόγου, οπότε και θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση και θα διαφανεί πώς θα πορευτεί τη νέα σεζόν η ομάδα έκπληξη της φετινής σεζόν.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις