Διαμαντόπουλος: Θα κοιτάξουμε την ΑΕΚ στα μάτια

Ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος με δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM 89.5 αναφέρθηκε στο παιχνίδι με την Παναχαϊκή, στην προσεχή αναμέτρηση με την ΑΕΚ και τον στόχο που έχει η ομάδα από εδώ και πέρα. Αναλυτικά οι δηλώσεις του επιθετικού των «ερυθρολεύκων»:…

Για τη νίκη επί της Παναχαϊκής: «Άλλαξε η ψυχολογία μας και αισθανόμαστε καλύτερα. Απλά είμαστε στενοχωρημένοι, γιατί θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει κάποιους πόντους στα προηγούμενα παιχνίδια – τους οποίους δικαιούμασταν – και με το «διπλό» με την Παναχαϊκή θα βρισκόμασταν πιο κοντά στην 3η θέση. Θεωρώ, ωστόσο, πως έγινε μια νέα αρχή, προκειμένου να καλύψουμε το χαμένο έδαφος».
Για το τι διαφορετικό είχαν τα παιχνίδια με τη Λάρισας και την Παναχαϊκή: «Και στις δύο αναμετρήσεις με τη Λάρισα και την Παναχαϊκή κάναμε δύο πολύ καλά παιχνίδια, ειδικά με την ΑΕΛ είχαμε πλάνο, ήμασταν πολύ καλοί, απλά ήμασταν άτυχοι. Αν προηγούμασταν στο σκορ, καθώς είχαμε τις ευκαιρίες, θα ήταν ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι. Όλοι είδαμε, πως η Λάρισα ήρθε για να καταστρέψει και όχι να παίξει ποδόσφαιρο. Αν στη φάση τη δική μου, όπου η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι, έμπαινε το γκολ, τα πράγματα ίσως να ήταν διαφορετικά.
Στο παιχνίδι με την Παναχαϊκή προηγηθήκαμε στο σκορ, ο αντίπαλος είχε διάθεση να παίξει και σ’ αυτά τα παιχνίδια όπου οι αντίπαλες ομάδες δεν κλείνονται, δεν αντιμετωπίζουμε προβλήματα. Ίσα-ίσα μας βοηθά στο να παίζουμε καλύτερα και να πετυχαίνουμε πιο εύκολα το στόχο μας».
Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ που ακολουθεί: «Την έχουμε δει την ΑΕΚ, είναι μια ομάδα που παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο και αυτό θα μας βοηθήσει, γιατί παίζει επιθετικά και θα βρούμε χώρους. Όπως είπε και ο προπονητής μας, εμείς δεν θα φοβηθούμε κανέναν αντίπαλο. Θα κοιτάξουμε όλες τις ομάδες στα μάτια. Από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό του αγώνα θα δώσουμε την ψυχή μας και αν καταφέρουμε και πάρουμε κάποιο θετικό αποτέλεσμα, θα είναι ευπρόσδεκτο».
Για το στόχο της ομάδας από εδώ και πέρα: «Είμαστε μια νέα ομάδα και στόχος μας είναι να γινόμαστε από παιχνίδι σε παιχνίδι καλύτεροι, μέσα από τη σκληρή δουλειά. Από εκεί και πέρα, αν η ομάδα καταφέρει και τερματίσει στην 3η θέση, θα είναι ότι καλύτερο.
Το κακό ξεκίνημα δεν μας επέτρεψε να είμαστε κοντά στον Ηρακλή. Στο ποδόσφαιρο θαύματα δεν γίνονται. Εμείς θέλαμε να γίνουμε ξαφνικά ομάδα από τον Σεπτέμβριο, όταν όλοι σχεδόν οι παίκτες ήταν καινούργιοι στον Ολυμπιακό. Για να πρωταγωνιστήσει μια ομάδα θέλει πίστωση χρόνου, διοικητική ηρεμία, σωστή δουλειά απ’ όλους. Αυτός είναι ο δρόμος».
Για τον κόσμο του Ολυμπιακού: «Γνωρίζω ότι ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει δεχθεί πολλές στενοχώριες τα τελευταία χρόνια. Κακά τα ψέματα, πέρυσι ήταν ξεκάθαρος ο στόχος της ανόδου και χάθηκε. Αυτό που θέλουμε από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού είναι να μας στηρίξουν, να είναι στο γήπεδο και να ξέρουν ότι εμείς από την πλευρά μας θα δίνουμε την ψυχή μας σε κάθε παιχνίδι με στόχο τη νίκη».
Απομαγνητοφώνηση: goalpost.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις