Δ. Μουρτζίνος: Άρχισε ο προγραμματισμός στον Ολυμπιακό Β.

Ο γενικός γραμματέας του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937, Δημήτρης Μουρτζίνος, φιλοξενήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βόλος 98.6» και στην εκπομπή «classicο» και μίλησε για το φιλικό φιλανθρωπικού χαρακτήρα που έδωσαν οι «ερυθρόλευκοι» με τη Νίκη, αλλά και για τον σχεδιασμό και την επόμενη μέρα της ομάδας. Αναλυτικά:

Για το φιλικό με τη Νίκη: «Το φιλικό με τη Νίκη ήταν φιλανθρωπικού χαρακτήρα. Δώσαμε μεγάλη βάση και σημασία σ’ αυτόν τον χαρακτήρα του παιχνιδιού, γιατί όπως είχαμε ανακοινώσει σε όλους, μέρος των εσόδων θα πάει για την ενίσχυση του Γηροκομείου Βόλου. Ένα ευαγές ίδρυμα της πόλης μας που προσφέρει μεγάλο κοινωνικό έργο.

Ήταν ένα ωραίο παιχνίδι και χαιρόμαστε που κερδίσαμε. Δείξαμε, πως και στα φιλικά παιχνίδια Ολυμπιακού-Νίκης υπάρχει πάθος και… άγχος για τη νίκη. Η ομάδα μας ήταν καλύτερη, στάθηκε και τυχερή σε ορισμένες φάσεις – πριν πετύχει το τρίτο γκολ – και πιστεύω πως οι φίλαθλοι που παραβρέθηκαν στο γήπεδο απόλαυσαν έναν ωραίο αγώνα, ο οποίος θα γραφεί και αυτός στην ιστορία των παιχνιδιών μεταξύ των δύο ομάδων».

Για τα παιδιά της Ακαδημίας που αγωνίστηκαν πριν το φιλικό Ολυμπιακού-Νίκης: «Ήταν μία τωρινή πρωτοτυπία, ωστόσο, στο παρελθόν πριν από τα παιχνίδια των ομάδων αγωνίζονταν τα «τσικό» και πολλοί από εκείνους τους νεαρούς ποδοσφαιριστές στελέχωσαν αργότερα τις μεγάλες ομάδες του Βόλου. Πέρασαν και ένα μήνυμα με τα μπλουζάκια που φορούσαν (σ.σ. μια πόλη, δύο ομάδες) και γενικά ήταν μια πολύ ωραία εικόνα για το βολιώτικο ποδόσφαιρο. Όλη η οργάνωση, που ήταν άψογη, έγινε από κοινού με τη Νίκη και έδειξε τη δυναμική της πόλης.

Η παρουσία του κόσμου δεν ήταν η ίδια με τη διάθεση των εισιτηρίων. Πολύ κόσμος αγόρασε εισιτήρια του παιχνιδιού, θέλοντας να ενισχύσει και το Γηροκομείο, χωρίς να έρθει στο γήπεδο. Την περασμένη Παρασκευή, όταν βγήκαμε στην αγορά του Βόλου με τους παίκτες για να διαθέσουμε εισιτήρια του φιλικού αγώνα, ο κόσμος μας έδινε συγχαρητήρια για τη διοργάνωση και με κάθε ευκαιρία εξέφραζε την συμπαράσταση για την ομάδα μας. Όλοι μας προέτρεπαν να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο που αναλάβαμε, ως διοίκηση του Ερασιτέχνη».

Για την επόμενη μέρα του Ολυμπιακού: «Έχει ήδη ξεκινήσει ο προγραμματισμός για την επόμενη χρονιά. Ένας μεγάλος αριθμός παικτών θα παραμείνει στο ρόστερ της ομάδας. Ο Ολυμπιακός δεν θα ξεκινήσει πάλι από το μηδέν, αλλά θα έχει έναν κορμό παικτών έτοιμο, ο οποίος θα ενισχυθεί με καινούργιους παίκτες που θα αποκτηθούν στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

Τον σχεδιασμό της ομάδας, ωστόσο, θα τον κάνει η διοικούσα επιτροπή που θα αναλάβει το ποδοσφαιρικό τμήμα. Εμείς, ως διοίκηση του Ερασιτέχνη, οφείλουμε να παρουσιάσουμε κάποια πράγματα, σ’ αυτούς που θα αναλάβουν την ομάδα. Το brand name, έναν κορμό παικτών και όλα αυτά που απαρτίζουν μία συγκροτημένη ομάδα.

Σύντομα το διοικητικό συμβούλιο θα ζητήσει από εκείνους που ενδιαφέρονται να ασχοληθούν διοικητικά με το ποδοσφαιρικό τμήμα να καταθέσουν τις προτάσεις τους. Αυτές οι προτάσεις, όσες παρουσιαστούν, θα αξιολογηθούν και θα έρθουν στη γενική συνέλευση του συλλόγου. Αυτή είναι το κυρίαρχο όργανο και θα αποφασίσει σε ποια άτομα θα ανατεθεί η διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις