Πρωταθλητές Ελλάδος Βολιώτες μαθητές στη σκοποβολή

Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού Παιδείας και Θρησκευμάτων και της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (ΣΚΟΕ), διεξήχθησαν στις 9 Μαΐου 2015 στο Εθνικό Σκοπευτήριο Βύρωνα Αττικής, για πρώτη χρονιά φέτος οι Πανελλήνιοι σχολικοί αγώνες Σκοποβολής για το σχολικό έτος 2014-2015, στις κατηγορίες του αεροβόλου πιστολιού και τυφεκίου. Έλαβαν μέρος αθλητές και αθλήτριες της Σκοποβολής αποκλειστικά από τα Γενικά Λύκεια και ΕΠΑΛ της χώρας.

Ο Σκοπευτικός Σύλλογος Βόλου εκπροσώπησε επάξια την πόλη μας. Συμμετείχε συνολικά με…

…πέντε αθλητές του- μαθητές Λυκείων της πόλης μας και πέτυχε να διακριθεί και σε αυτόν τον νέο αθλητικό θεσμό. Η μαθήτρια της Α’ Λυκείου του Μουσικού Σχολείου Βόλου, Έλλη- Ιωάννα Καρπίδα κατέκτησε την πρώτη νίκη και το Χρυσό Μετάλλιο στο αεροβόλο τουφέκι. Το Χρυσό Μετάλλιο και την πρώτη νίκη κατέκτησε επίσης ο Γιώργος Μαραγκός, μαθητής του 1ου ΕΠΑΛ Νέας Ιωνίας, στο αεροβόλο τουφέκι. Ο ΣΣΒ συμμετείχε επίσης με τους εξής μαθητές και μαθήτριες που τους συγχαίρει για την προσπάθεια τους: Τη Βασιλική Τάσσιου, μαθήτρια της Α’ Λυκείου του 8ου ΓΕΛ Βόλου που έλαβε την 6η θέση στο αεροβόλο τουφέκι.

Την Ευαγγελία Παϊζάνου μαθήτρια της Α’ Λυκείου του 1ου ΓΕΛ Νέας Ιωνίας που έλαβε την 7η θέση στο αεροβόλο πιστόλι και Τον Στέφανο Μπαλντούνη μαθητή της Γ’ Λυκείου του 6ου ΓΕΛ Βόλου, ο οποίος λόγω ατυχίας (βολής εκτός χρόνου), έχασε τον αγώνα του τελικού και ένα σίγουρο μετάλλιο. Σημειώνουμε ότι η πρώτη θέση στους μαθητές- αθλητές, τους επέφερε πριμ για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις της τρίτης Λυκείου 10%.

Ο Σκοπευτικός σύλλογος Βόλου, μέλος του ΔΟΕΠΕΠ- ΔΗΠΕΘΕ Βόλου, λόγω της ιστορικής του προσφοράς στη πόλη του Βόλου στέκεται αρωγός στους γονείς, στα σχολεία και στις τοπικές αρχές σε κάθε προσπάθειά τους να παροτρύνουν τους νέους στην υγιή άθληση και στον κλασικό αθλητισμό.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις