«Επιβεβαιώνονται όσα είπε ο Καλαϊτζίδης, θα έχουμε μεγάλο καλοκαίρι»

Δηλώσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95,5 της Θεσσαλονίκης έκανε ο πρόεδρος του Απόλλωνα Πόντου Γιώργος Γιακουμίδης, ο οποίος τόνισε ότι εκτός από τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη έχουν μιλήσει κι άλλοι, ενώ μεταξύ άλλων ανέφερε ότι σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι ζητούμενο η σοβαρότητα. Ως ομάδα είμαστε ευχαριστημένοι με τα αποτελέσματα της έρευνας της αστυνομίας. Αυτά που μαθαίνουμε μας αφήνουν ικανοποιημένους. Όμως όταν τόσα χρόνια λειτουργεί ατιμώρητα το σύστημα πώς να υπάρχει φόβος; Πόσοι έχουν απαλλαχθεί μέχρι τώρα από τα στημένα παιχνίδια;

Μιλάω για το αθλητικό κομμάτι. Πόσες ομάδες έχουν τιμωρηθεί; Εμείς είμαστε πιο φρέσκοι στο ελληνικό ποδόσφαιρο και αντιμετωπίζουμε ανθρώπους που ζουν μέσα στο ποδόσφαιρο αλλάζοντας πολλές ομάδες. Θα μπορούσαν να πουν το ίδιο και για μας, όμως εμείς έχουμε το επάγγελμά μας.

Φτάσαμε στον πάτο του βαρελιού. Κάποιος ξύνει τον πάτο για να εμφανιστούν και οι τελευταίες βρωμιές. Όταν φύγει κι αυτό θα βγουν οι δυνάμεις της αυτοσυντήρησης για να διατηρηθεί αυτή η κοινωνία. Έτσι συνέβη στο παρελθόν σε ανάλογες μεγάλες κρίσεις. Όταν διανυθεί ο χρόνος τότε θα βρεθούν αυτές οι δυνάμεις».

Για την υπόθεση ΟΦΗ – Αιγινιακός και τις καταγγελίες που είχαν γίνει από τον Καλαϊτζίδη:

«Περιμένουμε να δούμε το τέλος. Είναι κι άλλα. Έχουμε πληροφορίες ότι υπάρχουν κι άλλα πλην του ΟΦΗ. Επιβεβαιώνονται όσα είπε ο Καλαϊτζίδης και προκύπτουν νέα ατράνταχτα στοιχεία. Έχουν μιλήσει κι άλλοι για τα ίδια θέματα. Χωρίς προσυνεννόηση μεταξύ μας.

Ας κάνουμε υπομονή. Για πολλούς λόγους πιστεύω ότι θα έχουμε μεγάλο καλοκαίρι. Κανείς δε θα ξέρει σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις