Λ. Μπακάλης: Να κλείσουμε νικηφόρα τη χρονιά

Με νίκη θέλει να κλείσει τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ο Ρήγας Φεραίος, ο οποίος αύριο Κυριακή 17/5 θα υποδεχθεί τον Θεσπρωτό. Κόντρα στην ομάδα της Ηγουμενίτσας θα επιδιώξει νίκη γοήτρου που θα δώσει χαρά και στους Βελεστινιώτες φιλάθλους, όπως δήλωσε στην εφημερίδα «Θεσσαλία» ο προπονητής…

…Λάκης Μπακάλης:
«Είναι ένα παιχνίδι αδιάφορο βαθμολογικά και για τις δύο ομάδες που θα παίξουν για το γόητρο. Εμείς θέλουμε να κλείσουμε νικηφόρα αυτή την πολύ καλή χρονιά, αλλά για να το πετύχουμε αυτό θα πρέπει να αποβάλλουμε την χαλαρότητα που δείξαμε στις τελευταίες αγωνιστικές. Εξάλλου, ο Θεσπρωτός είναι σε καλή κατάσταση αυτή την εποχή και για να τον κερδίσουμε οφείλουμε να παίξουμε σύμφωνα με τις πραγματικές μας δυνατότητες.
Δικαιολογώ μέχρι ενός σημείου το γεγονός ότι χαλαρώσαμε πολύ μετά την εξασφάλιση της παραμονής. Τα παιδιά το δικαιούνταν διότι την προηγούμενη τριετία ήμασταν συνεχώς με την πλάτη στον τοίχο ως το τελευταίο παιχνίδι. Όμως τώρα πρέπει να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο για να ευχαριστήσουμε και τον κόσμο που θα έλθει να μας δει και που φέτος μας ενίσχυσε σημαντικά με τις εκδηλώσεις του, τόσο στα εντός, αλλά και στα εκτός έδρας ματς».
Ο Γιώργος Μιχολίτσης λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και ο Γιώργος Αλεξίου που παρουσιάστηκε στο Μεγάλο Πεύκο για να υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία δεν θα παίξουν αύριο. Στον αντίποδα, ίσως συμπεριληφθεί στην 18άδα ο επίσης στρατευμένος Γιώργος Τσίπι, καθώς πήρε μετάθεση σε μονάδα του Βόλου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις