Υπέρ της επιλογής ΟΑΚΑ για δύο λόγους ο ΠΑΟΚ

Δεν υπάρχει θέμα αλλαγής έδρας του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας για τον ΠΑΟΚ κι αυτή είναι μία θέση που η ασπρόμαυρη ΠΑΕ εκφράζει από την αρχή της εφετινής διοργάνωσης και δεν αλλάζει ούτε τώρα που θα κληθεί να παίξει στο γήπεδο που χρησιμοποιεί η ΑΕΚ στους επίσημους αγώνες της σε όλες τις διοργανώσεις.

Σύμφωνα με το άρθρο 5 της προκήρυξης του Κυπέλλου “ο τελικός αγώνας θα διεξαχθεί στο στάδιο του ΟΑΚΑ”, όμως, “η ΕΠΟ, μετά από πρόταση της Επιτροπής Κυπέλλου, δύναται να αποφασίσει διαφορετικά και να ορίσει άλλο γήπεδο για την διεξαγωγή του τελικού αγώνα, το οποίο θα πληροί το σύνολο των προϋποθέσεων για την ασφαλή διεξαγωγή του”.

Ακριβώς αυτή η υπόμνηση περί προϋποθέσεων για ασφαλή διεξαγωγή του τελικού αποτελεί έναν βασικό λόγο για την επιλογή του ΠΑΟΚ να μην θέσει κανένα θέμα προς την ΕΠΟ για να επανεξετάσει το θέμα της έδρας. Η τιμωρία των επτά αγωνιστικών και του προστίμου των 282.500 ευρώ που είχε επιβληθεί στον ΠΑΟΚ μετά τα επεισόδια στον περσινό τελικό στο Πανθεσσαλικό είναι κάτι που κανείς στα γραφεία της Τούμπας δεν ξεχνά και δεν θέλει να επαναληφθεί ποτέ ξανά.

Ο δεύτερος, επίσης πολύ σημαντικός, λόγος που και ο ΠΑΟΚ ψηφίζει ΟΑΚΑ είναι η δυνατότητα να εξυπηρετήσει όλες τις ανάγκες του σε εισιτήρια, καθώς πέρυσι είχε δημιουργηθεί πολύ μεγάλο θέμα, ειδικά με κατόχους εισιτηρίων διαρκείας.

Θεωρείται, βέβαιο, ότι οι κάτοχοι καρτών διαρκείας, που με το κυριακάτικο ματς κόντρα στην Ξάνθη θα μετρούν δέκα παιχνίδια στα οποία δεν είχαν τη δυνατότητα να πάνε στην Τούμπα στη διάρκεια της σεζόν, θα έχουν προβάδισμα στην διάθεση των εισιτηρίων, ενώ θα υπάρχει και ένας σημαντικός αριθμός που θα πάει σε συνδέσμους.

Για το θέμα είχε πλήρη ενημέρωση ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος έφυγε από τη Θεσσαλονίκη, ενώ τις επόμενες μέρες θα γίνουν και οι πρώτες συσκέψεις για το οργανωτικό σκέλος του τελικού.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις