Στα Φάρσαλα παίζει ο Γ.Σ. Αλμυρού στην αυλαία των πλέι οφ της Α1 ΕΣΚΑΘ

Πέφτει σήμερα η αυλαία των πλέι οφ της Α1 ΕΣΚΑΘ και πλέον δεν υπάρχει κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον. Ο Ερμής Αγιάς με τον θρίαμβό του σε βάρος του Γ.Σ. Φαρσάλων σφράγισε και τυπικά την άνοδο στην Γ’ Εθνική μπάσκετ. Ο Γ.Σ. Αλμυρού θα αντιμετωπίσει για την τελευταία αγωνιστική τον Γ.Σ. Φαρσάλων εκτός έδρας, με την…

…αναμέτρηση να αρχίζει στις 19.00. Στα πλέι οφ το συγκρότημα του Θανάση Φλεβάρη έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε. Η φετινή χρονιά κρίνεται επιτυχημένη για τον Γ.Σ. Αλμυρού, ο οποίος σήμερα θέλει να την κλείσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Δύο θα είναι οι απόντες στον σημερνό αγώνα για τους Αλμυριώτης. Ο πρώτος είναι ο Ηλίας Βαλαμούτης που έχει υποστεί κάκωση στο γόνατο και ο δεύτερος ο Βασίλης Θέος, που έχει ενοχλήσεις στη μέση. Αμφότεροι δεν έπαιξαν ενάντια στον Γ.Σ. Αμπελώνα και λογικά δεν θα χρησιμοποιηθούν και σήμερα, αφού ο αγώνας είναι βαθμολογικά αδιάφορος.
Ο Θανάσης Φλεβάρης θα παρατάξει την εξής σύνθεση: Σάββας Καραμανλής, Μανώλης Αναγνωστόπουλος, Θεόδωρος Μαμούρας, Αντώνης Σαμαράς, Βαγγέλης Κοντοστάθης, Γιάννης Καραγιώργος, Παναγιώτης Μαμούρας, Βασίλης Θέος, Αντώνης Χρηστομάνος, Λευτέρης Στάμος, Αντώνης Μητρουλάς, Νίκος Κούτε, Κώστας Συνάζος και Νίκος Μαντζιώρας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις