Δείπνο στο ποδοσφαιρικό τμήμα από τον Λάκη Μπακάλη

Η προπόνηση της Πέμπτης ήταν η τελευταία για τους παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου για τη φετινή χρονιά, καθώς η αγωνιστική περίοδος ολοκληρώθηκε, τη στιγμή που δεν κατέστη δυνατόν να βρεθεί κάποιος αξιόλογος αντίπαλος για φιλικό παιχνίδι την Κυριακή. Από χθες οι παίκτες βρίσκονται σε διακοπές (τρεις μήνες), μέχρις ότου αρχίσει η προετοιμασία για τη νέα χρονιά.

Δεν ξανάγινε το πρωτάθλημα να τελειώνει τέλος Μαρτίου και να υπάρχει μπροστά… νεκρό διάστημα τρισήμισι μηνών για τους ποδοσφαιριστές, μέχρι να αρχίσει και πάλι η προετοιμασία των ομάδων για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Η ΕΠΟ δεν σκέφτηκε σε καμία περίπτωση όλους αυτούς τους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στις ομάδες της Γ’ Εθνικής, οι οποίοι εκ των πραγμάτων θα μείνουν για μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός δράσης και ρυθμού, με ότι αυτό συνεπάγεται για τους ίδιους, τόσο οικονομικά, όσο και αγωνιστικά.

Σήμερα Παρασκευή στις 9 το βράδυ ο Λάκης Μπακάλης θα παραθέσει δείπνο στο ποδοσφαιρικό τμήμα σε γνωστή ταβέρνα στο Διμήνι και θα κλείσει η χρονιά για τους «ερυθρόλευκους».

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις