Για το “δύο στα δύο” στην Καλαμαριά οι Νέοι του Ολυμπιακού Β.

Τον Απόλλωνα Καλαμαριάς αντιμετωπίζει σήμερα Σάββατο 16/5 η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού Βόλου, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ του πρωταθλήματος Κ19 της Football League. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Καλαμαριάς και θα αρχίσει στις 16.00. Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από τη νίκη της πρεμιέρας επί…

…της Καλλιθέας με 2-1 εντός έδρα και βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας με τρεις βαθμούς.
Στόχος της ομάδας του Θωμά Μακρή είναι να αποσπάσει το θετικό αποτέλεσμα, απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο, ο οποίος στο παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής είχε αποσπάσει ισοπαλία από τον Εθνικό Γαζώρου εκτός έδρας.
Η προετοιμασία των παικτών του Ολυμπιακού ολοκληρώθηκε χθες, με τον Θωμά Μακρή να μην υπολογίζει στις υπηρεσίες του Τάσου Γκίνη, ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Μπούση, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση και χθες δεν προπονήθηκε. Θα συμπεριληφθεί, ωστόσο, στην αποστολή και θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή αν θα αγωνιστεί στο σημερινό παιχνίδι. Επιστρέφει ο Γιάννης Καψιώτης, ο οποίος εξέτισε την ποινή του.
Στη αποστολή μετέχουν οι εξής ποδοσφαιριστές: Ξανθάς, Καλιακούδας, Δημητριάδης, Καλαμίδας, Χασιώτης, Γαρυφάλλου, Καψιώτης, Βλαχόπουλος, Μπούσης, Αραπίτσας, Μπέικος, Μπάσαρι, Παπάζογλου, Παγώνης, Ντινόπουλος, Αλεξανδρής, Γιαννούλας και Ντόντος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις