Η ΕΠΟ «παγίδεψε» τέσσερις ομάδες της Β’ Εθνικής να πληρώσουν χωρίς λόγο 2.500 ευρώ

Τι άλλο θα κάνει πια η ΕΠΟ της… εξυγίανσης για να αποδείξει την επικινδυνότητα της; Η Ομοσπονδία οφείλει να είναι -ως υπερκείμενη ποδοσφαιρική αρχή-, ο θεσμικός προστάτης όλων ομάδων, αλλά δυστυχώς αποδεικνύεται ότι μετατρέπεται σε… εισπρακτική εταιρεία χειρίστου είδους, που παγιδεύει τα μέλη της!

Δεν μπορεί να εξηγηθεί διαφορετικά το σκάνδαλο, που προέκυψε με τις τέσσερις ομάδες της Β’ Εθνικής (Απόλλων Λάρισας, Αναγέννηση Καρδίτσας, Αιγινιακός, Καλλιθέα), που κόπηκαν σε πρώτο βαθμό και αποφάσισαν να καταθέσουν έφεση. Μάλιστα, στο να διεκδικήσουν τη δικαίωση τους μέσω της δευτεροβάθμιας κρίσης του αρμόδιου οργάνου, τους προέτρεψε ο διευθυντής αδειοδότησης της ΕΠΟ, Γιώργος Δημητρίου με σχετική ενημερωτική επιστολή του!

Ωστόσο, η αναξιοπιστία της ΕΠΟ πιστοποιήθηκε από την απορριπτική απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της Ομοσπονδίας, το οποίο ξεκαθάριζε ρητώς ότι δεν μπορούσαν ούτως ή άλλως να καταθέσουν έφεση!

Η μεγάλη διαφορά, βέβαια, είναι ότι οι τέσσερις ΠΑΕ «υποχρεώθηκαν» να καταβάλουν παράβολο ύψους 2.500 ευρώ η κάθε μία, αλλά χωρίς λόγο όπως γίνεται αντιληπτό, αφού στην ουσία και εκ του αποτελέσματος εξαπατήθηκαν!

Αυτή η εξέλιξη φυσικά δεν πρόκειται να περάσει έτσι και ήδη ο Απόλλων Λάρισας από την Πέμπτη (19/4) με εξώδικο -υπό μορφή αιτήματος- ζητά να του επιστραφούν τα χρήματα του παραβόλου πριν πάει δικαστικά την υπόθεση.

Πηγή: a-sports.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις