Ιμεράι: «Τα κάστρα πέφτουν εκ των έσω»

Στο ραδιόφωνο του Blue Heart FM παρενέβη τηλεφωνικά ο αντιπρόεδρος της Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου και ένας εκ των χρηματοδοτών της φετινής προσπάθειας, κ. Ιμεράι. Αφορμή στάθηκε η ανακοίνωση του Blue Club που προκάλεσε τις παραιτήσεις δύο μελών της Δ.Ε., των κ.κ. Κουτσούκη και Σουγγάρη. Ο κ. Ιμεράι τόνισε πως αν οι δύο επιμείνουν στις παραιτήσεις τους, θα παραιτηθεί και ο ίδιος ενώ επισήμανε πως τα κάστρα πέφτουν εκ των έσω.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Ιμεράι στον Blue Heart FM:

«Αυτή η ανακοίνωση ήρθε τη χειρότερη στιγμή για τη φετινή προσπάθεια. Μία χρονική περίοδο που η διοίκηση έχει πολλά ανοιχτά μέτωπα και νομίζω πως αυτή η ανακοίνωση ίσως εξυπηρετεί σκοπιμότητες. Φαίνεται πως αυτοί που μας ζηλεύουν, βρήκαν το αδύνατο σημείο μας, για να μας “τρυπήσουν”. Τα κάστρα μόνο από μέσα μπορείς να τα ρίξεις και η Νίκη είναι ένα κάστρο που κάθε μέρα που περνά ψηλώνει τα τείχη του και γίνεται πιο δυνατό. Αλλά βλέπω πως μερικοί άνθρωποι ενοχλούνται από αυτό και θέλουν να γυρίσουμε πίσω στη μιζέρια και στην κακομοιριά.

Η διοίκηση έκανε έναν φιλικό αγώνα για φιλανθρωπικό σκοπό και πιστεύω πως, αν υπήρχε πρόβλημα, έπρεπε να λυθεί μεταξύ μας, στην “οικογένεια”. Δεν έπρεπε να δημοσιευτούν ανακοινώσεις. Αφού το ξέρουμε και το έχουμε πει χίλιες φορές πως μόνο ενωμένοι μπορούμε να πάμε μπροστά».

«Αν επιμείνουν στις παραιτήσεις τους θα παραιτηθώ κι εγώ»

«Με τα δύο μέλη της διοικούσας συζητήσαμε και φυσικά η παραίτησή τους δεν έγινε δεκτή. Το θέμα, όμως, δεν είναι η παραίτηση των παιδιών, αλλά αν θέλουν πλέον να συνεχίσουν την προσπάθεια. Θα πρέπει να αισθανθούν πως θέλουν να επιστρέψουν και να ανακαλέσουν την παραίτησή τους, δεν είναι θέμα αν εμείς θα κάνουμε δεκτές τις παραιτήσεις τους. Έχουν μία εβδομάδα περιθώριο να ανακαλέσουν την παραίτησή τους κι αν δεν το κάνουν, θα παραιτηθώ κι εγώ.

Κάποιοι ενοχλούνται από την οργάνωση που έχουμε. Είναι η πρώτη χρονιά που η Νίκη τα τελευταία 4-5 χρόνια είναι τακτοποιημένη, έχει άπαντες πληρωμένους και κάποιοι πέφτουν να μας “φάνε”».

O Γιώργος Μαστρογιάννης πρότεινε στα συμβούλια να παίρνουν μέρος και εκπρόσωποι των συνδέσμων ώστε κάποιες διαφωνίες να λύνονται εντός της “οικογένειας”, με τον κ. Ιμεράι να απαντά: «Αυτή η ομάδα έχει διοίκηση, δεν διαφωνώ όμως να έρθουν στα συμβούλια. Κανένας δεν τους απαγόρευσε να το κάνουν».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις