Ο κόσμος, 6ος παίκτης του Ολυμπιακού Β. κόντρα στον Αθηναϊκό

Τον πιο σημαντικό αγώνα της χρονιάς δίνει την ερχόμενη Κυριακή η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Β. η οποία στις δύο το μεσημέρι στο ΕΑΚ υποδέχεται τον ισχυρό Αθηναϊκό. Οι «ερυθρόλευκες» θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη προκειμένου να βρουν στο δρόμο τους στα πλέι-άουτ τις Εσπερίδες. Κι αυτό γιατί με τις Εσπερίδες έχουν από μία νίκη και μία ήττα και θα μπουν επί ίσοις όροις στη μεγάλη μάχη της παραμονής μέχρι να φτάσουν στις τρεις νίκες.

Σε περίπτωση όμως ήττας από τον Αθηναϊκό, κάτι που όλοι απεύχονται, θα παίξουν με τον Πρωτέα Βούλας από τον οποίο έχουν χάσει μέσα στο Βόλο και τον αντιμετωπίζουν την τελευταία αγωνιστική στην Αθήνα.

Τα προβλήματα δεν λείπουν από τη βολιώτικη ομάδα, αφού η Ουίλαμς υποφέρει από διάστρεμμα και υποβάλλεται σε θεραπεία για να μπορέσει ν’ αγωνιστεί, ενώ προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζουν και οι Ζέρβα, Ζήτη και Αγαγιώτου.

Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου με επικεφαλής τον κ. Αλέκο Μεταφτσή απευθύνει έκκληση στον φίλαθλο κόσμο του Βόλου, να γεμίσει την Κυριακή στις δύο το μεσημέρι το κλειστό γυμναστήριο του ΕΑΚ και να δώσει ώθηση στις «ερυθρόλευκες» να φτάσουν στην πολυπόθητη επιτυχία, αποτελώντας τον 6ο παίκτη της ομάδας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις