Επιτυχίες κολυμβητών του Ολυμπιακού Β. σε Βελιγράδι και Λάρισα

Σε δυο μέρη χτυπούσε η καρδιά των τμημάτων κολύμβησης του Ολυμπιακού την περασμένη εβδομάδα. Μία ομάδα έλαβε μέρος στην ημερίδα τεχνικής κολύμβησης στη Λάρισα. Συμμετείχαν οι κολυμβήτριες Ε. Στάμου, Ν. Τσιδώνη, Β. Ματζιάρη και οι κολυμβητές Δ. Ιωάννου, Κ. Παπαδόπουλος. Όλοι οι αθλητές επιβεβαίωσαν με τις εμφανίσεις τους, τα όρια συμμετοχής τους για τους Πανελλήνιους αγώνες και την πολύ καλή κατάσταση που βρίσκονται.

Αξίζει να επισημάνουμε την κορυφαία συμμετοχή της μικρής Ναταλίας Τσιδώνη, που πέτυχε για δεύτερη φορά δύο Πανελλήνια ρεκόρ στα 50μ. και 200μ. ελ. (διπλά πέδιλα).

Οι άλλοι κολυμβητές του συλλόγου ταξίδεψαν στο Βελιγράδι, όπου έλαβαν μέρος στο «11 April G. Prix» κολύμβησης αγωνιστικών και προαγωνιστικών ηλικιών και κατηγορίας Masters. Στο διεθνές αυτό μίτιγκ για τρεις ημέρες υπήρξε πλήθος συμμετοχών από τη Βοσνία, Τουρκία, Κροατία, Σλοβενία, Σερβία και Ελλάδα.

Με το επίπεδο των αγώνων να είναι υψηλό η ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου συμμετέχοντας με 15 αθλητές, κατά βάση προαγωνιστικών ηλικιών και με μία κολυμβήτρια στην κατηγορία των Master, πραγματοποίησαν υποδειγματική εμφάνιση, ανεβαίνοντας οι κολυμβητές συνολικά 12 φορές στο βάθρο των νικητών. Συγκεκριμένα μετάλλια χάρισαν στην ομάδα οι:

Στη κατηγορία Masters: Α. Δημητρακοπούλου, δύο χρυσά 50μ. ΠΡ, 200μ. ΜΑ

Στην ηλικία των (2006) γεννημένων: Λύτρας Ν. (δύο ασημένια 50μ. ΕΛ/100ΠΡ, ένα χάλκινο 50μ. ΠΡ)

Στην ηλικία των (2007) γεννημένων: Ι. Κορώνης ένα ασημένια 50μ. ΠΕΤ, Ι. Διβάνης ένα χάλκινο 100μ. ΠΡ. Β. Σανιδάς ένα ασημένιο 50μ. ΕΛ.

Στην ηλικία των (2008) γεννημένων: Δ. Κωστάκη ένα χάλκινο 200μ. ΕΛ)

Επίσης, άριστες εντυπώσεις άφησαν και ξεπέρασαν τον εαυτό τους πετυχαίνοντας ατομικά ρεκόρ, συμμετέχοντας στους τελικούς των ηλικιών τους οι κολυμβητές: Αλ. Ταλιαδούρος (200μ.-400μ.-50μ. ΕΛ, 50μ. ΠΕΤ), Δεσπ. Παπαδοπούλου (50μ.-200μ. ΠΡ, 20μ. ΕΛ, 200μ. ΜΑ), Μελ. Κυρμά (50μ.-100μ. ΠΕΤ-50μ,100μ.ΕΛ), Αρ. Σανιδά 50μ.-100μ.-200μ.ΕΛ) και Αγγ. Καπαρτζιάνης του ΑΣΕ Τρικάλων (50μ.ΠΕΤ,50μ,100μ.ΕΛ).

Το βάπτισμα του πυρός σε διεθνή αγώνες πήραν και οι μικρές κολυμβήτριες γεννημένες το 2009 Ασημίνα Τσινοπούλου, Γεωργία Μάνη, Εύα Σανιδά, καθώς και ο κολυμβητής Βασίλης Βενέτης στα αγωνίσματα 50μ. -100μ. ΕΛ,ΥΠΤ και ΠΕΤ αποκτώντας πολλές εμπειρίες.

Από τους κορυφαίους βέβαια κολυμβητές ήταν και ο Βασίλης Καπαρτζιάνης, που προπονείτε με την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου και ανήκει στον Α.Ν.Ο Αργυρούπολης και με τις εκπληκτικές κούρσες του στα 50μ. και 100μ. ΠΡ κατέκτησε δύο χρυσά μετάλλια, συμμετέχοντας στο τελικό OPEN του αγωνίσματος.

Ο Ολυμπιακός Βόλου κατέκτησε συνολικά 12 μετάλλια. Ο τελικός απολογισμός δείχνει την διαρκή σταθερότητα των κολυμβητών του, αλλά και τη σωστή και οργανωμένη δουλειά, που γίνεται στα τμήματα κολύμβησης εδώ και τέσσερα χρόνια. Αθόρυβα, συνδυάζοντας την διαπαιδαγώγηση, με την όσο πιο δυνατόν καλύτερη κολυμβητική τεχνική κατάρτιση και τα αποτελέσματα, που πάνω από όλα έχουν διάρκεια στο χρόνο.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις