“Θα δώσουμε το 100% για να ανέβει ο Τηλυκράτης στην Β’ Εθνική”

Στο “lefkadapress” μίλησαν για το μίνι πρωτάθλημα που έχεις ως έπαθλο την άνοδο, δύο από τους πρωταγωνιστές της ομάδας του Τηλυκράτη Λευκάδας. Ο λόγος, για τον Δημήτρη Παναγιωτόπουλο και τον Γιώργο Γραμματικόπουλο.

Δημήτρης Παναγιωτόπουλος 

“Τα μπαράζ είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο για ένα ποδοσφαιριστή. Αγωνίζεται για βγει πρωταθλήτρια η ομάδα του.  Για εμάς ο Τηλυκράτης Λευκάδας . Παίζουμε πρώτη αγωνιστική με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, μια ιστορική ομάδα που και αυτή έχει ακριβώς τον ίδιο στόχο. Εύχομαι ο κόσμος να είναι δίπλα μας και να  μας βοηθήσει ώστε να δώσουμε τη μάχη μας για την  Β Εθνική.” Στην ερώτησή για το αν πιστεύει ότι μπορεί να τα καταφέρει η ομάδα  και να γράψει ακόμη μία χρυσή σελίδα στην ιστορία της ο κ. Παναγιωτόπουλος είπε: “Για να είμαστε παίχτες του Τηλυκράτη νοιώθουμε έτοιμοι γι αυτό. Θα δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας για να βγει η ομάδα στην Β Εθνική και να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την πιο ιστορική στιγμή της ομάδας μας.”

Γιώργος Γραμματικόπουλος

Κατ αρχήν είμαστε ευχαριστημένοι που συμμετέχουμε στη διαδικασία των μπαράζ και είμαστε μεταξύ των πρωταθλητών της Γ Εθνικής. Σίγουρα υπάρχουν ομάδες οι οποίες είναι ιστορικές και δυνατές. Γνωρίζουμε όμως και εμείς πολύ καλά την ιστορία της δικής μας ομάδας και γι αυτήν θα αγωνιστούμε. Είμαστε αισιόδοξοι γιατί δεν έχει να κάνει τόσο με τις δυνατότητες κάθε ομάδας αλλά πόσο το θέλεις και αν είσαι τυχερός και έτοιμος. Υπάρχει αισιοδοξία στην ομάδα και  όλοι δουλεύουμε ώστε να καταφέρει ο Τηλυκράτης να φτάσει σε αυτόν τον άθλο της Β Εθνικής. Σίγουρα θα υπάρχουν παιχνίδια πρόκλησης και γιορτής στο γήπεδο της Λευκάδας . Από εκεί και πέρα κοιτάμε και εμείς σαν ποδοσφαιριστές να το ευχαριστηθούμε. Πιστεύω ότι θα έρθει ο κόσμος στο γήπεδο και θα μας στηρίξει μέχρι το τέλος αυτής της διαδικασίας.”

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις